diimii
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020.
- Poruka
- 314
- Rezultat reagovanja
- 200
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7700x
Motherboard:
Asus Tuf X670E Plus Wifi
RAM:
Patriot DDR5 32gb
VGA & cooler:
BeQuiet! Pure loop 240 AiO
Display:
XFX RX 6800 XT Merc 319
HDD:
KC3000
Sound:
Logitech G633
Case:
BeQuiet Pure Base 500
PSU:
Asus Tuf 750w
Mice & keyboard:
White Shark kb, Steelseries Rival 3 misko
Internet:
sbb
Cao svima,
Naime, u poslednje vreme imam problem gde mi na svaka, tipa 2 dana, komp u jednom trenutku zabode, cuje se klasicno "DRRRRRRRRRR", nestane slika, monitor izbaci "No signal detected" i tako ostane dok ga rucno ne restartujem.
Svi se ventilatori vrte i sve sto u njemu inace svetli, i dalje svetli.
E sad, ja sumnjam na SSD, jer je poprilicno star, tipa 3, ili cak 4 godine, dobijen uz gotovu konfiguraciju. Evo upravo sam proverio, A400 je u pitanju.
Takodje, health mu je na 91%, a performance navodno na 100, sa 6.1TB writes.
Hocu da napomenem da se ovo iskljucivo desava kada gledam YT video, i ukljucim LOL client.
Inace su mi u pozadini ukljuceni:
Steam, Afterburner, Lightscreen, Riot Vanguard, Radeon Software
To je software koji mi je uvek u backgroundu, tako da nije do neceg drugog sto otvorim.
I zaboravio sam da dodam. Desava se i da ukljucim lol, i cujem pucketanje na slusalicama, kao kada zabada komp, i secka. Kada udje u partiju, FPS se vrti oko 100, a lockovan je na 144 i normalno radi na 144, i u jednom trenutku ce samo da zabode i da se desi gore navedeno, kada primetim da se to desava samo restartujem racunar i sve bude ok.
Naime, u poslednje vreme imam problem gde mi na svaka, tipa 2 dana, komp u jednom trenutku zabode, cuje se klasicno "DRRRRRRRRRR", nestane slika, monitor izbaci "No signal detected" i tako ostane dok ga rucno ne restartujem.
Svi se ventilatori vrte i sve sto u njemu inace svetli, i dalje svetli.
E sad, ja sumnjam na SSD, jer je poprilicno star, tipa 3, ili cak 4 godine, dobijen uz gotovu konfiguraciju. Evo upravo sam proverio, A400 je u pitanju.
Takodje, health mu je na 91%, a performance navodno na 100, sa 6.1TB writes.
Hocu da napomenem da se ovo iskljucivo desava kada gledam YT video, i ukljucim LOL client.
Inace su mi u pozadini ukljuceni:
Steam, Afterburner, Lightscreen, Riot Vanguard, Radeon Software
To je software koji mi je uvek u backgroundu, tako da nije do neceg drugog sto otvorim.
I zaboravio sam da dodam. Desava se i da ukljucim lol, i cujem pucketanje na slusalicama, kao kada zabada komp, i secka. Kada udje u partiju, FPS se vrti oko 100, a lockovan je na 144 i normalno radi na 144, i u jednom trenutku ce samo da zabode i da se desi gore navedeno, kada primetim da se to desava samo restartujem racunar i sve bude ok.
Poslednja izmena: