Hazard
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 03.12.2013.
- Poruka
- 80
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd Athlon X2 250
Motherboard:
Gigabyte...
RAM:
2X4GB Cosair Vegance 1333Mhz
VGA & cooler:
Nvidia GT 220
Display:
Philips 22'
HDD:
500GB
Sound:
Genius 7.1 Surround Sound Genius
Mice & keyboard:
A4TECH and Genisu Keyboard
Internet:
SBB 30 Mb/s
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate and Google Chrome
Other:
Headset Mordax X Gaming
Ćao ljudi. Pokušavam da sastavim neku konfiguraciju za opušten gejming (ne 4k i sve na ultra).
Najviše bih igrao npr. FIFU i NBA, ali takođe bih igrao i ostale igrice. Monitor mi je 1080p tako da bih voleo bar na medium-high 60fps-a konstantnih da imam.
Za sad mi je ovo plan pa bih u buducnosti naravno uradio neki upgrade kad zatreba:
CPU: Ryzen 5 3600
GPU: Rx 580 - polovna na KP
MB: Gigabyte B450M DS3H
RAM: HyperX 16GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT
PSU: BE QUIET! Pure Power 11 600W
Case: Pojma nemam. Video sam Falcon Pathfinder neko kuciste ali voleo bih neki vas predlog. Voleo bih samo da moze bar 3-4 ventilatora i da ima filtere za prasinu.
Šta mislite? Dal bih trebao nešto da menjam ili je to to? Da li će da mi potraje bar 2-3 godine ili ću morati bar GPU da menjam u tom periodu?
Hvala Vam još jednom ljudi.
Najviše bih igrao npr. FIFU i NBA, ali takođe bih igrao i ostale igrice. Monitor mi je 1080p tako da bih voleo bar na medium-high 60fps-a konstantnih da imam.
Za sad mi je ovo plan pa bih u buducnosti naravno uradio neki upgrade kad zatreba:
CPU: Ryzen 5 3600
GPU: Rx 580 - polovna na KP
MB: Gigabyte B450M DS3H
RAM: HyperX 16GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT
PSU: BE QUIET! Pure Power 11 600W
Case: Pojma nemam. Video sam Falcon Pathfinder neko kuciste ali voleo bih neki vas predlog. Voleo bih samo da moze bar 3-4 ventilatora i da ima filtere za prasinu.
Šta mislite? Dal bih trebao nešto da menjam ili je to to? Da li će da mi potraje bar 2-3 godine ili ću morati bar GPU da menjam u tom periodu?
Hvala Vam još jednom ljudi.