pa nzm sada nisam je maxirao XD igram na full HD ali igram dosta PUBG ne prelazi 60CNapiši koja je maksimalna temperatura prilikom maksimalnog opterećenja.
Ma imam slusalice nije mi to problemako tvojim usima odgovara, odgovara i njoj
Ne znam koliko je ta igra zahtevna, ali ako je 60 C - ne moraš da maxiraš.pa nzm sada nisam je maxirao XD igram na full HD ali igram dosta PUBG ne prelazi 60C
nije maxirana vrti se na 50%Ne znam koliko je ta igra zahtevna, ali ako je 60 C - ne moraš da maxiraš.
Ja igram PUBG lite koja je poprilicno manje zahtevna od originalnog PUBG-a i mogu reci da mi igra napuca 70°C na grafickoj sto ni jedna druga igra ne uradi. Doduse ja je igram na 240 fps pa i to ima veze. Bio sam jednom limitirao na 60fps pa je imala 10°C manje.Ne znam koliko je ta igra zahtevna, ali ako je 60 C - ne moraš da maxiraš.
Pravi je dosta zahtevan a ti ces morati malo da podesavas brzinu ventilatora sta mislis koliko bi bila da je pravi xDJa igram PUBG lite koja je poprilicno manje zahtevna od originalnog PUBG-a i mogu reci da mi igra napuca 70°C na grafickoj sto ni jedna druga igra ne uradi. Doduse ja je igram na 240 fps pa i to ima veze. Bio sam jednom limitirao na 60fps pa je imala 10°C manje.
Jako bistro..Buduci da ventilator kao i svaki npor prekidac ima zivotni vek-ventilator broj radnih sati aprekidac klikova..Vrtenjem na MAX samo mu skracujes zivotni vek-vrtenjem non-stop.Moj ventilator se vrti na 100%, jos uvek nije crk'o
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne znam kako vecina igra na 60 FPS kad 90 % ljudi kupuje high HZ monitore...Cemu? da ih svejedno koriste na 60 Hz? Nesto ne stima u toj matematici...Ili neko laze.Bila bi ista. Vrucine su. Pravi bi radio na 100+ fps-a ne bi na 240 ali bi radio odlicno. Meni grafika ide u 70 stepeni jer sam napucao veliki framerate. Na 60 fps kad bih igrao kao sto igra 90% ljudi sa foruma meni grafika ide 60 stepeni.
Sto se tice ventilatora to je sve automatski. Idu na nekih 90% kad je kartica na 70 stepeni.
Meni nije na 100% max je 60-65to je pogresno. fan na 100% tek posle 75-76, a moze i kasnije. sta ce ti fan na 100% kad je to smesna temperatura za gpu...
Ne. Nego ako malo bolje procitas forum i topike videces da ovde 90% ljudi kupuje polovnjake RX580/570 a te kartice nisu sposobne da bace vise od 70 80 fps u AAA naslovima na ultra podesavanjima. To je cinjenica.Ne znam kako vecina igra na 60 FPS kad 90 % ljudi kupuje high HZ monitore...Cemu? da ih svejedno koriste na 60 Hz? Nesto ne stima u toj matematici...Ili neko laze.
pa brzi monitor na max refresh rate-u ima brzi pixel odziv na kolko god fps da si. Na 60Hz tesko da ces imati odziv manji od pravih ~7~8ms (najcesce preko 10, osim ako panel nije TN) dok na 144 ces imati ~3~5ms (manje ghostinga i svega ostalog, lakse se gleda )Ne znam kako vecina igra na 60 FPS kad 90 % ljudi kupuje high HZ monitore...Cemu? da ih svejedno koriste na 60 Hz? Nesto ne stima u toj matematici...Ili neko laze.