Hvala bogu da si zavrsioOtvoris novu temu gde trazis graficku. OK. Damo preporuke ti uzmes nesto sasvim trece i neisplativo. Ne slusas predlog.
Otvoris temu za “ventil” ovaj ventilator, kazemo da nije vredno i da ces da przis nove komponente. U istoi temi pitas za kuciste novo tj neki predlog. Ok, super, damo predlog i link nase prodavnice za “ventil” ovaj ventilator jer kazes da ne zelis preko madjara (ja nisam nasao gde si to rekao) i na sve to ide 3ca tema gde trazis novo kuciste do 8k i u njoj sam sebi dajes predlog za kuciste (koje je inace isto furuna ali ovog puta staklena!)
Hocu da kazem, da ti ignorises nase predloge i teras po svome. Ne znam zasto onda otvaras teme na forumu... nema svrhe... samo Z ljude koji hoce da pomognu.
Toliko od mene. Zavrsio sam sa ovom i tvojim buducim temama
Možda je lepše ali ti ugrađeni ventilatori guraju upola manje vazduha nego prethodno predloženiMS Prism kuciste sa vec ugradjena 4 ARGB ventilatora, bolje je od Cyclops V
Jel staje u to cyclops V napanje 140 x 86 x 150 mmMožda je lepše ali ti ugrađeni ventilatori guraju upola manje vazduha nego prethodno predloženi
A hdd de on stoji u ovom kucistu?Staje ti sve bas tamo gde treba. Hocu reci staje i napajanje i ventili.
jesi siguranNa plafonu.
Dosadan sistefann7 drugar trazis pomoc od ljudi na forumu a ne prihvatas ih ,zar ne mislis da kad opet budes imao neki problem ili ti bude trebao savjet broj ljudi koji ce ti priteci na forumu ce mozda biti minimalan ili nikakav .o tome bi trebao voditi racuna ,ne shvati ovo kao neki napad ili ljutnju i slicno to je samo dobronamjerna kritika .momci koji su ti pokusali dati savjet su mnogima pomogli a nema razloga da to ne ucine i za tebe a ti pokazi malo razumjevanja i zahvalnosti.sretno.