Dzonislav
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.11.2019.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav imam jedan problem to je da odjednom samo je došlo do popunjavanja cele C patricije dobio sam notifikaciju da mi je pun C sto nisam primetio da se dešava jednostavno odjednom se dogodilo. Ulazim u My PC i preostaje mi još 8GB. Pošto već na računaru imam CCleaner njega odmah palim i ne deluje baš, i odmah palim MalwereBytes. Nemam Premium verziju njega istakla je i upravo sada i dalje skenira već neko vreme međutim do sada bi nešto 100% detektovao. Jedino što mi pada na pamet jeste da skinem opet tu Premium verziju pa da vidimo sta će se tu desiti.
Samo da kažem da ne skidam svake gluposti i ne klikcem svakakve linkove jedino što koristim a ima reklama jeste sajt VipSerije mada taj sajt koristim godinama ali jedino tu sumljam.
Šta me savetujete u ovom trenutku da li da probam s Premium verzijom što upravo planiram il neki drugi program koji je bolji. Ili je jednostavno to to pa mora novi sistem.
Unapred hvala, pišite sve dole ili se javite PP na forumu.
Samo da kažem da ne skidam svake gluposti i ne klikcem svakakve linkove jedino što koristim a ima reklama jeste sajt VipSerije mada taj sajt koristim godinama ali jedino tu sumljam.
Šta me savetujete u ovom trenutku da li da probam s Premium verzijom što upravo planiram il neki drugi program koji je bolji. Ili je jednostavno to to pa mora novi sistem.
Unapred hvala, pišite sve dole ili se javite PP na forumu.