nez brate evo ovako imaBolje nemoj nigde da ga stavis. To je kao da nemas fan-ove u kucistu...
Koje je to kuciste? Mislim naziv te furune?
Koje komponente stavljas u njega?nez brate evo ovako ima
i5 9400f , gtx 1660 6gb , napajanje 650wKoje komponente stavljas u njega?
Hocu da kazem da nece biti efekta...
Menjaj kuciste, to ce biti kao rerna unutra.i5 9400f , gtx 1660 6gb , napajanje 650w
koje da uzmem , jel znas neko dobro do 5000 dinMenjaj kuciste, to ce biti kao rerna unutra.
MS Cyclops V + Arctic P12 Value Pack (Pakovanje 5 komada za 25€ na KP preko Madjara).koje da uzmem , jel znas neko dobro do 5000 din
Verovatno sa ovim kucistem koje sad imas tu konfiguaciju ne bi mogao da koristis jer bi se pri full loadu ili gasila ili obarala taktove. Ovako ne bi trebala da prelazi 65-70 stepeni, samo koji kuler uzimas za taj cpu?Koliko ti ventili smanjuju temp. ?
212Verovatno sa ovim kucistem koje sad imas tu konfiguaciju ne bi mogao da koristis jer bi se pri full loadu ili gasila ili obarala taktove. Ovako ne bi trebala da prelazi 65-70 stepeni, samo koji kuler uzimas za taj cpu?
Daj neke dobre ventile koje ima kod nas nmg sad jos da se zezam sa madjarimaMS Cyclops V + Arctic P12 Value Pack (Pakovanje 5 komada za 25€ na KP preko Madjara).
Kod nas nema nista dobro za te pare. Samo neki zujavci...Daj neke dobre ventile koje ima kod nas nmg sad jos da se zezam sa madjarima
a da uzmem neko kuciste sa vec ugradjenim ventilima?Kod nas nema nista dobro za te pare. Samo neki zujavci...
Imas ovaj Arctic i kod nas. Samo sto nije pakovanje vec posebno.
Ventilator za kućište Arctic P12 PWM PST , 12cm, 4 pin, black/transparent, ACFAN00134A
Garancija 2 godine. https://www.arctic.ac/eu_en/p12.html Pressure-optimised 120 mm Fan with PWM PST PerformanceFan: 120 mm, 200 - 1.800 RPM (Controlled by PWM)Air Flow: 56.3 CFM / 95.65 m³/h (@ 1.800 RPM)Noise Level: 0.3 Sone (@ 1.800 RPM)Static Pressure: 2.2 mm H2O (@ 1.800 RPM) Electrical...www.novicomp.rs
Pa na kraju ne odlucim zato jer samo vas 3-4 odgovarate na sve teme na ovom forumu kao da sve znateLjudi, svi znamo kako ce da se zavrsi. Kao i za graficku.
Kuciste sa ventilatorima
Poz, treba mi neko kuciste ali koje vec ima ugradjene ventilatore da nemoram da dokupujem.... Preporucite neko kuciste do 8000din.axe.rs
Ne shvatam ljude kojima das preporuke i oni uzmu nesto sasvim trece tamo sto ne valja i sto se ne isplati. Onda nemoj da postavljas uopste novi thread i da Z ljude.
Ja sam rekao svoje