Somehere
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2020.
- Poruka
- 88
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 (stock cooler)
Motherboard:
Msi b450 Tomahawk MAX
RAM:
8gb DDR4 Hyperx Fury 3200MHz
VGA & cooler:
Rx 580 8gb Sapphire Nitro + special eddition
Case:
Falcon Zeus Window RGB
PSU:
Sama Armor 650w
Pozdrav,nedavno sam prodao Falcon Zeus Window kuciste jer je bilo katastrofa sto se tice airflow,i sad tragam za novim,potrebno mi je neko sa solidnim airflow zbog zahtevnijih komponenti.One su izlistane na mom profilu.
Ovo su neka kucista koja sam razmisljao
MS INDUSTRIAL kućište CYCLOPS V Midi Tower, Micro-ATX, ATX, Bez napajanja, Crna
Kuciste LC Power Gaming LC-988B-ON Red Typhoon
REDRAGON kućište GRIMLOCK GC-602 Midi Tower, Micro-ATX, Mini-ITX, ATX, Bez napajanja, Crna
Hteo sam jos da ubacim i TITAN 2 PRO ali izgleda da ono vise nema u prodaji nigde,pa me zanima da li neko zna hoce li se nabavljati opet?Jer mi se ono najvise svidja od svih ubedljivo
Ovo su samo neka kucista,znam da ih ima gomile i sam sam trazio po internetu,ali ne bih hteo da se opecem opet bez prethodnog savetovanja,hvala unapred svima.
Ovo su neka kucista koja sam razmisljao
MS INDUSTRIAL kućište CYCLOPS V Midi Tower, Micro-ATX, ATX, Bez napajanja, Crna
Kuciste LC Power Gaming LC-988B-ON Red Typhoon
REDRAGON kućište GRIMLOCK GC-602 Midi Tower, Micro-ATX, Mini-ITX, ATX, Bez napajanja, Crna
Hteo sam jos da ubacim i TITAN 2 PRO ali izgleda da ono vise nema u prodaji nigde,pa me zanima da li neko zna hoce li se nabavljati opet?Jer mi se ono najvise svidja od svih ubedljivo
Ovo su samo neka kucista,znam da ih ima gomile i sam sam trazio po internetu,ali ne bih hteo da se opecem opet bez prethodnog savetovanja,hvala unapred svima.