Televizor je star oko 5 godina i trenutno na panasonicovom sajtu iznosi 1600 eura,imajte u vidu da ga uzimam preko oglasa za dosta manje novca ali sam i dalje skeptican jer ne znam da li bi za 350-400 evra mogao naci preko oglasa pristojan televizor slicnih specifikacija i dijagonale.Koliko para?
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Je l bi mogao dati neku preporuku za televizor do 400 eura pristojne slike,4k rezolucije i po mogucnosti 55 inca?Ma staro je to, ne vredi uzimati po mom mišljenju.
Hisense H55B7100 Smart 4K Ultra HD televizorJe l bi mogao dati neku preporuku za televizor do 400 eura pristojne slike,4k rezolucije i po mogucnosti 55 inca?
Hvala
Isto do 55" ili veci?Aj da hijackujem temu na brzaka: koji TV do 600-700€ cenite da valja? Samo za Soni i Netflix.
Preferentno 65" ali minimalno 55".Isto do 55" ili veci?
+1Hisense U8B
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
zato sam drug i stavio mora se biti spreman na kompromise sto se tice tv, da neko ne pomisli da se za taj novac dobija full paket .tv je superica i za navedeni iznos je top kupovina ali nije sve bas bas ako je neko velikih ocekivanja .HRD10+ za 700e? Toga druže nema nigde u tom cenovnom rangu.
Ovo je istina, 700€ za TV je dosta veliki iznos, samo smo mi sa foruma izgleda oguglali na te cifrezacudio bi se sta ljudi pojedini pomisle da dobijaju kad uloze 600 ili 700 stoja eurica hahaha . bolje napomenuti da ne bude rekli ovi sa foruma pa drvlje i kamenje rogulje i tarabe
Mislio sam generalno, mnogi idalje kupuju Vox, Tesla, Vivax televizore <30k RSD, nisam mislio na nas entuzijaste Ja bih najradije upakovao jedan 75" LG, ali o'kle mi 2000€ za to trenutnoE pa sada, zavisi kome šta treba. Ko volinda gleda kvalitetne filmove, da napakuje dobro ozvučenje i da se oseća kao u bioskopu, njemu nije mnogo. Njemu je možda mnogo da daje pare na skupu grafiku, procesor ili tako nešto.