Nazalost,to je istina... Ali treba se malo strpeti pa imati vise opcija na stolu. Mozda nece izbaciti nista inovativno i wow,ali ce se cene za prethodnu seriju malo redukovati.Kojom brzinom izlazi nov hardware, povoljan trenutak za kupovinu je prozor od mesec dana u toku godine...
Jel se kupuje za kes, ili na rate?
Moze preko Madjara ili mora kod nas?
Novo sve ili moze kopmbinacija?
Dodao je jos maloSklopio si kofu pre 15 dana, zasto je sklapas opet ?
Dos'o da vidi da'l se zaeb'o.Pa koliko sam ja skontao, ne samo da je sklopio vec je i kupio.
Po meni je rtx 2080ti bacanje para, pre bih uzeo 2060 super.Ako cekanje nije opcija onda ovako.
Graficka 2080Ti oko 1200e.
Procesor Ryzen 7 3700x - 320e
Neka X570 ploca - 200e
Ram Trident Z - 150e
Napajanje 750-850w 120e
Kutija po izboru.
Sve je iz glave i na brzinu,cene mogu da budu netacne,ali to bi ja odprilike sastavio za 2000e.
Hahahahaha cisto da vas malo zaebavam... Jel to?Hahahahaha,cisto da vidim jos necija misljenja,u svakom slucaju,Hvala
Pa vidi,ako me neko pita za gaming do 2000e,ne vidim svrhu da mu predlozim Ryzen 1600AF i Rx 580... Mozda je tebi dovoljna 2060,ne znaci da je svima...Po meni je rtx 2080ti bacanje para, pre bih uzeo 2060 super.
Za razliku u novcu bi mogao da uzmes neko dobro hladjenje.
Ako toliko imas kesa da ne znas sta ces onda uzmi 2080ti.
Nije nije,nego gledam po nekim sajtovima su jeftinije neke komponente koje sam hteo da kupim pa da vidim mozda nadjem nesto bolje a da mi se uklopi u cenuHahahahaha cisto da vas malo zaebavam... Jel to?
Pa za sve,jednostvano bas dugo nisam menjao racunar,i vreme je da se uzme neka nova masina,ali za gejming mi najvise sluzi,takodje nece biti bas od 2000 jer mi se sadasnji monitor s***ao pa i to trebam da gledam,al sam se cisto interesovao posto isto dugo nisam pratio tehnologiju racunara.A za sta ti tacno treba komp od 2000 evra ?