A kad bi ja ubacio tu drugu graficku, sta bi se desilo?
Onda bi imao dve graficke,integrisanu i ne-integrisanu...A kad bi ja ubacio tu drugu graficku, sta bi se desilo?
Znam ja to, ali koja bi se onda koristila, tu ne integrisanu ako ubacim ne mogu da izbacim integrisanu jer bi onda morao i procesor, a time nista ne dobijamOnda bi imao dve graficke,integrisanu i ne-integrisanu...
Znaci ja jedino sto moram je da kupim novi procesor i graficku?
Definitivno ne dobijaš ništa .
Pa nema od prodaje nista hahahahaBezi od tog FM socketa, bolje prodaj sve pa dobro razmisli sta ces. Ako si cvrsto resio da ne prodas konfu vec samo dodas grafiku, uvaljaj taj APU i uzmi athlon x4.
Pa znaci ja mogu da koristim posebnu graficku? Sa ovim procesorom?Moraš samo grafiku ako hoceš da i dalje koristiš taj procesor.
Jedna ce da se dezintegrise...Pa znaci ja mogu da koristim posebnu graficku? Sa ovim procesorom?
Trenutno ne znam, sutra oko 12h saljemKoje napajanje,ceo naziv
ee atx 500w irKoje napajanje,ceo naziv
Ne vazi se,proslo je 12h,jos malo pa ce 24h. To napajanje je odlicno ako za neprijatelja kupujes... A od grafickih za te pare jedino mogu da preporucim rx 560...ee atx 500w ir
Bas to
Ovo? Prvo kupi normlano napajanje pa onda razmisljaj o grafickoj
Pa jbg hahahahah, sta cuNe vazi se,proslo je 12h,jos malo pa ce 24h. To napajanje je odlicno ako za neprijatelja kupujes... A od grafickih za te pare jedino mogu da preporucim rx 560...