Mihailo29
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.05.2020.
- Poruka
- 10
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
Intel i5-4460
Motherboard:
MSI H81M-P33
RAM:
2x 4GB Kingston DDR3
VGA & cooler:
Nvidia GeForce GTX 1650s Zotac
Display:
BENQ FULL HD 22"
HDD:
HDD 500GB TOSHIBA/ SDD 250GB GIGABYTE
Case:
Frontier
PSU:
Cooler Master MWE White 500W
OS & Browser:
Windows 10
Pozdrav svima! Dešava mi se da kada pokrenem neku igricu, npr. GTA 5, Zoo Tycoon.. ili više 3D modela u SolidWorks 2020 ili čak UserBenchmark GPU test, da ekran zacrni, na kratko iskoči "NO SIGNAL" i monitor kao da se ugasi dok ne pokrenem Task Manager i tu zatvorim program. Zanimljivo je da se zvuk igrice i dalje čuje u pozadini(secka doduše) i da dok se ekran još skroz ne ugasi slika na kratko kao da blica, tj. pali se i gasi. Nisam primetio da se ventilatori čuju glasnije, tako da valjda ne dolazi do pregrevanja. Igrica se normalno učitava, otvara meni, al problem nastaje kada zapravo počne radnja igrice, nakon čega mogu samo da je zatvorim. GTA 5 normalno radi u Safe modu, ali to mi nije prihvatljivo. U suštini, najveće razočaranje mi je to što je sa dosta slabijom grafičkom(MSI HD Radeon 7770) i lošijim napajanjem sve to ranije radilo bez problema. Na trenutnoj grafičkoj( Nvidia gtx 1650s zotac) sam više puta instalirao najnovije drajvere, tako da ne verujem da je do toga. Imate li ideju kako bi ovo moglo da se reši? Hvala unapred!