Jel razlika za ovaj lc samo u rgb-u?CC-120-(A)RGB.
Pa pazi,klasican je 2300,a ovaj rgb na kp izadje oko 3300. Da li vredi 50% vise za malo bolji vent?Kažu da je vent malo bolji.
Pa razumes ne bih da uzmem los hladnjak,a koliko vidim ovaj lc se pokazao dobro na recenzijama. i imao sam ga jednom na oc q6600,bio je bas dobar. Samo ne znam hoce li biti dovoljan za xeon,to mi je najbitnije.Ja LC-CC-120 ne smatram dobrim kulerom vec samo boljim od stock. Arctic je klasa za taj LC. Da li je vredan dodatnih 15€ sam proceni. Kvalitetniji ventilator (to je sigurno) + dva na hladnjaku
Gledam za 2000-3000 dinara,moze novo ili polovno.Aj ti reci koji je budzet, ali mislim da je arctic 34 esport duo puno kapa za 90% korisnika, znam da @crni gruja i @</Miki> imaju pa nek ti napisu iskustvo, cak sam ga i ja porucio pre ove situacije
Pa razumes,onda mi se ne uklapa u budzet lepo,onda moram negde drugde da pristedim. Iskreno da li mislite da ce ovaj lc da zavrsi posao? Nije mi bitan rgb i ako je malo bucniji,bitno mi je samo da nece da se pregreje procesor.Arctic 34 esport duo ima za oko 4000 na kp, nov sa garancijom, ja bih ti savetovao da se protegnes jos malo, naravno ako mozes
Kupio sam vecinuKoje su ostale komponente? Imas ili tek kupujes?
E to mi je najbitnije,ne smeta meni buka toliko.Završiće posao, ne brini.
Kako mislis? Xeon ima u cinebencu skor 900,jos posto je overklokovan ima odlican single core skor.Taj Xeon ne moze da iskoristi tu graficku kako treba. Zavrsice i LC CC120 hladnjak posao, sta da ti kazem.