Traži na kp 4-pins pwm cpu cooling fan splitter.Gde uzeti ovaj splitter posto mi maticna asrock b450m hdv ima samo 2 konektora, pa mi treba za 5 ventilatora?
Da, to je taj. Mislim da će pratiti i prikazivati brzinu samo onog što je uključen u cpu pinove, a svih 5 isto regulisati.Nasao ovaj KupujemProdajem | 4-pins PWM CPU Cooling Fan Power Hub Splitter jel u ovaj cpu deo moze i vent, isti je to k?
Nema na čemu.Ahaa, po to je isto, samo mi je bitno da svi isto rade, i da ide full speed. Kontaktirao sam prodavca, nadam se da ima na stanju. Hvala puno
Aha!? A možeš li da postaviš sliku tog 4 pin konektora na ventilatoru, možda je rešenje lakše nego što izgleda.Pa da obrtaji idu na max. E sto se struje tice, zanima me koliko moze po konektoru?
Treba videti ,jer u dosta slucaja je Molex-2x5V i 2x12V.... A slika je mozda samo ilustracija.Na primer ovako nešto za full speed sa molexaKupujemProdajem | Fan Molex račva na 4x 4pin opleten kabl 30cm, 4 pinski fan
Ventilatorski kabl 30cm, koji se račva sa molexa na ...www.kupujemprodajem.com
Vidim da ih ima raznih, pitao sa na dva mesta, da li je svaki kabel 12v? Videcu, ako uzmem, provericu unimerom, pa ako nije ide negativnaTreba videti ,jer u dosta slucaja je Molex-2x5V i 2x12V.... A slika je mozda samo ilustracija.
Nema sta da se meri....vidi se na oko.Vidim da ih ima raznih, pitao sa na dva mesta, da li je svaki kabel 12v? Videcu, ako uzmem, provericu unimerom, pa ako nije ide negativna
Da,sa prekidacem (low,off,high) sa druge strane ima 3M onaj krc da zalepis negde. Ne prodajem,ne vredi tol'ko,da ... mozda ce mi dobro doci. Uzmi od lika koji sam linkovao,ili mozda ima ih jos na netu.Prodajes? Na koji nacin se menjaju brzine, sa ovim prekidacem? Cekaj ovaj je za 3pin-a?
Mozes da kacis i 4 pinski,samo sto regulacija ide "mehanicki" a ne preko pwm. Kad nakacis 4 pinski vent,onda 4-ti pin "visi",posto nema potrebu za pwm pin.Ali ovaj je 3 pina, zar moze i 4 pina na njega?
Eto, zatvorismo krug.Mozes da kacis i 4 pinski,samo sto regulacija ide "mehanicki" a ne preko pwm. Kad nakacis 4 pinski vent,onda 4-ti pin "visi",posto nema potrebu za pwm pin.
Ako hoces preko pwm to ti je ovaj. ...teoretski
U kom magazinu si to čitao?Da ali treba pogotiti kako ubosti, citao sam negde o tome
Nema sta pogoditi,kad zato ima onu "vodilicu" da ne moze kako drugcije..Da ali treba pogotiti kako ubosti, citao sam negde o tome