voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Ne znam za tu, ali GA-MA770T-UD3P je odlicna ploca. Proveri koje su razlike, ne bi trebalo da su neke vece pa bi onda i ona bila dobra plocaKakva je GigaByte 770TA-UD3 ploca?
Koji procesor je bolji za otkljucavanje Athlon II X3, X4 ili Phenom II X2 545 C3?
Koju DDR3 2x2gb 1600MHz memoriju uzeti?
Jel dobar ovaj Mushkin u Gigatronu?
Hvala...
Athlon II X3 treba da otkljucas i jedno jezgro i cache i da oba budu ispravni da bi dobio Full Phenom II X4.
Athlon II X4 vec ima sva 4 jezgra operativna, znaci otkljucavas samo cache pa ti je sansa da dobijes Phenom II od njega duplo veca.
Phenom II X2 545 ces jako jako tesko naci da mogu da se otkljucaju dodatna jezgra i da oba budu ispravna. To su mahom bili PII 550BE ti sto su se uspesno otkljucavali.
I sad kad poredjas po sansama za dobijanje Full Phenom II X4 imas sledeci raspored:
Memoriju ne moras papreno placati.. Ja sam bio uzeo 2x2GB Kingston KVR1333 memorije jer memorija ti sigurno nece biti usko grlo..
- Athlon II X4
- Athlon II X3
- Phenom II X2
Mushkin je dobra memorija samo mislim da ti nije potrebna.. Za razliku u ceni memorija uzmi bolju plocu, graficku, napajanje...