Vasilije Roganovic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.04.2020.
- Poruka
- 28
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav, ja sam novi na forumu, pa i ne znam bash po kom formularu treba da sklapam tekst...
Dakle, planiram da uzmem ovaj kit, samo sto bih stavio umesto R3 2200g, stavio bih 3200g i ovo kuciste sa napajanjem..
Budzet mi je do 30k i planiram sa ovim da u buducnosti mogu da nadogradjujem racunar. Prvo bih koristio integrisanu graficku, onda kada se skupi novac uzeo bih neku...
Racunar bih koristio za svasta, editovanje, igranje igrica...Treba mi samo racunar koji ima dobru podlogu da se sklapa u buducnosti.
VIPHOUSE.RS - VIP PC TUNING KIT VTK-322GS
VIPHOUSE.RS - MS INDUSTRIAL MS SOLDIER 500
Zanima me vase misljenje, i da li je ovo dobra ideja.
EDIT: A mozda i ovaj, jedino sto moze da ne valja u ovom sklopjenom je, ja kontam ram, ssd i napajanje..
Dakle, planiram da uzmem ovaj kit, samo sto bih stavio umesto R3 2200g, stavio bih 3200g i ovo kuciste sa napajanjem..
Budzet mi je do 30k i planiram sa ovim da u buducnosti mogu da nadogradjujem racunar. Prvo bih koristio integrisanu graficku, onda kada se skupi novac uzeo bih neku...
Racunar bih koristio za svasta, editovanje, igranje igrica...Treba mi samo racunar koji ima dobru podlogu da se sklapa u buducnosti.
VIPHOUSE.RS - VIP PC TUNING KIT VTK-322GS
VIPHOUSE.RS - MS INDUSTRIAL MS SOLDIER 500
Zanima me vase misljenje, i da li je ovo dobra ideja.
EDIT: A mozda i ovaj, jedino sto moze da ne valja u ovom sklopjenom je, ja kontam ram, ssd i napajanje..
GIGATRON AURORA R3200G8G240S
Gigatron računari GIGATRON AURORA R3200G8G240S AMD Ryzen 3,8GB DDR4 2400 MHz,240GB SSD,Integrisana AMD Radeon Vega 8
m.gigatron.rs
Poslednja izmena: