rsb
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.02.2020.
- Poruka
- 54
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
i5
CPU & cooler:
i5 4460 @ 3.20 Ghz
Motherboard:
MSi H81M-P33
RAM:
Kingston HyperX Fury 8 GB DRR3 @1866 Mhz
VGA & cooler:
Nvidia GeForce GTX 750-Ti ASUS STRIX
Display:
Dell P2419H
HDD:
SanDisk SSD 240 GB
Case:
Alexander Weise AW C201
PSU:
Raidmax Cobra RX-600 600W
Pre nekih 2 - 3 dana sam prvi put cuo taj cudni zvuk, najblizi opis koji mogu dati , a da to nije "kao da je nesto puklo", je kada se loze drva pa u jednom trenutku drvo pukne pukne, znam da nije najsrecniji opis, ali verovatno ce se naci neko kome je ovo poznato i znati sta je. Takodje, valjalo bi da napomenem, da se taj zvuk cuje jednom u recimo sat vremena, ali nema neko odredjeno vreme kada se cuje( ne zavisi od opterecenja), nekada se desi da to nesto pukne i kada ugasim komp i legnem da spavam.
Mozda je do napajanja ali nisam siguran napajanje je Raidmax Cobra 600W. A komponente su i5 4460, gtx 750-Ti, SSD 256 GB, i maticna je neka H81 od MSi-a, ako to uopste igra neku ulogu, jer smatram da je 600w i vise nego dovoljno za ovu konfiguraciju.
Trazio sam po forumima odgovor, ali uglavnom su ljudi imali neko zujanje, krcanje ili pucketanje, koje je bilo konstatno, opet kazem ovo se desi par puta u toku dana/noci. Neki su kacili i snimke tih problema nije ni priblizno onome sto se meni desava.
Mozda je do napajanja ali nisam siguran napajanje je Raidmax Cobra 600W. A komponente su i5 4460, gtx 750-Ti, SSD 256 GB, i maticna je neka H81 od MSi-a, ako to uopste igra neku ulogu, jer smatram da je 600w i vise nego dovoljno za ovu konfiguraciju.
Trazio sam po forumima odgovor, ali uglavnom su ljudi imali neko zujanje, krcanje ili pucketanje, koje je bilo konstatno, opet kazem ovo se desi par puta u toku dana/noci. Neki su kacili i snimke tih problema nije ni priblizno onome sto se meni desava.