To je aplikacija ili nesto sto treba da se kupi posebno?RGB kontroler.
Aplikacija. Imas je na Google i App storeTo je aplikacija ili nesto sto treba da se kupi posebno?
Msi bazooka v2 b450mKoju maticnu imas?
Hvala druze, uspelo jeInstaliraj MSI MysticLight sa njihove stranice
Promašio si temu. Kačiš i temu za rgb kulere pitanje za napajanje... Koje napajanje uopšte tačno imaš?Moze pomoc oko napajanja
Moj komp
CPU R5 2600
GPU gtx 1080
PSU CM 500W
MB MSI BAZOOKA V2
SSD 120GB
HDD 1TB
KULER LC CC120 RGB
Imam problem sa napajanjem i restartuje se komp tokom igranja npr GTA 5 i gpu usage ne prelazi 50-60%, pa pretpostavljam da je napajanje problem, jer je staro 6 godina.
Da li da kupujem novo napajanja i koje da kupim do nekih 50-60€ ako je moguce?
Nisam hteo da otvaram novu temu, jer mi uglavnom kenjaju kad otvorim, pa sam mislio da pisem na ovoj vec otvorenoj. Imam cooler master 500w (a ne znam tacno pun naziv) i mislim da sam ga ja dodatno s***ao, jer sam ga otvarao da izvadim neki sraf.Promašio si temu. Kačiš i temu za rgb kulere pitanje za napajanje... Koje napajanje uopšte tačno imaš?
Bitna je oznaka napajanja, model, svakako. Kako ga otvarao i kakav šraf si i zbog čega vadio?Nisam hteo da otvaram novu temu, jer mi uglavnom kenjaju kad otvorim, pa sam mislio da pisem na ovoj vec otvorenoj. Imam cooler master 500w (a ne znam tacno pun naziv) i mislim da sam ga ja dodatno s***ao, jer sam ga otvarao da izvadim neki sraf.
Otvorio sam ga sa srafcigerom, jer mi je zapao neki srafcic dok sam sklapao kompBitna je oznaka napajanja, model, svakako. Kako ga otvarao i kakav šraf si i zbog čega vadio?
Pomoc oko odabira napajanjaOtvorio sam ga sa srafcigerom, jer mi je zapao neki srafcic dok sam sklapao komp
Napajanje je sigurno za menjanje, a zanima me koje da kupim do 50-60€, ako moze za te pare?