Acid303
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.04.2020.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav ljudi! Dakle ovako, prvi put mi se desilo pre par dana da mi se komp restartuje krene da se bootuje, na monitoru no signal i black screen, kuleri rade, na grafičkoj na napajanju i svi ostali, ali se opet restartuje za 6-7 sekundi i tako u krug. Izguglam svasta, povadim ram, sredim ocistim, vratim jedan, upali se, vratim drugi ne radi... Proradi pc, radi nekoliko dana i danas opet no signal, odlučim da sve lepo ocistim i sredim što sam i uradio, vratio sve na svoje mesto i opet neće, black screen, pc se uključuje ali monitor nista, inače komponente su sledece:
Intel i5 2500-k 3.3hz
Radeon rx470 4gb
Matična : Asrock h61m-vg3
Ram: Silicon Power DDR3 4GB 1600Mhz CL11
2 Hdd:1 Toshiba 1tb I neki WDC čini mi se 500 gb
Napajanje blueberry psb520 520W
Od kada se ugasio monitor danas nije se upalio I kuler na grafičkoj je prestao da se vrti, pomislio sam najgore.. Da je crkla grafička, pozajmim staru od komšije, probam, njoj se vrti kuler, slike nema. Uzmem kabl VGA to VGA od komšije da proverim da li je do kabla, nije ni to. Inače VGA ide u monitor, a drugi VGA izlaz ide u DVID kovertor izlaz i radio je besprekorno do pre par dana. Da li je možda do napajanja? Ako neko ima nesto bilo šta da moze pomoći.... Hvala puno
Intel i5 2500-k 3.3hz
Radeon rx470 4gb
Matična : Asrock h61m-vg3
Ram: Silicon Power DDR3 4GB 1600Mhz CL11
2 Hdd:1 Toshiba 1tb I neki WDC čini mi se 500 gb
Napajanje blueberry psb520 520W
Od kada se ugasio monitor danas nije se upalio I kuler na grafičkoj je prestao da se vrti, pomislio sam najgore.. Da je crkla grafička, pozajmim staru od komšije, probam, njoj se vrti kuler, slike nema. Uzmem kabl VGA to VGA od komšije da proverim da li je do kabla, nije ni to. Inače VGA ide u monitor, a drugi VGA izlaz ide u DVID kovertor izlaz i radio je besprekorno do pre par dana. Da li je možda do napajanja? Ako neko ima nesto bilo šta da moze pomoći.... Hvala puno