Što?Drajveri,biosi,zavezlame?i7,i9 10xxx ništa?Biće veselo kad izađe desktop Zen 3, valja štekati novac već sad.
Pa ukoliko isprave sve te gluposti što da ne, ja nisam nikad bežao od Zen 3 arhitekture. Jedino AMD grafiku neću uzeti dok sam živ, to potpisujem.Što?Drajveri,biosi,zavezlame?i7,i9 10xxx ništa?
Nemoj dva puta da kažeš. Evo AMD ti na pragu da ga uzmeš. Mobilni segment su odradili odlično, a pitanje je vremena kada će i karte odlične da izbace.Pa ukoliko isprave sve te gluposti što da ne, ja nisam nikad bežao od Zen 3 arhitekture. Jedino AMD grafiku neću uzeti dok sam živ, to potpisujem.
Ukoliko ne, 10900K, klasika.
Za AMD Zen 3 stojim da je vrlo moguće, ali AMD grafičke kartice... trebaće im jaaaako puno vremena da me ubede, ne očekujem u bližoj budućnosti.Nemoj dva puta da kažeš. Evo AMD ti na pragu da ga uzmeš. Mobilni segment su odradili odlično, a pitanje je vremena kada će i karte odlične da izbace.
Sent from my MI 9T using Tapatalk
To je ovaj sledeci 4000?Biće veselo kad izađe desktop Zen 3, valja štekati novac već sad.
Da, Ryzen 4XXX.To je ovaj sledeci 4000?
Trebalo bi biti 10 15 posto brzi, ustekao 1400 evra, nadam se da ce i gpuovi biti zanimljivi (i nvidia i amd), jel si razmisljao na prelazak na 4xxx? Ili ipak i dalje intel. Nadam se samo da ce da ukinu ventilatorcice sa ploca..Da, Ryzen 4XXX.
Razmatram i AMD svakako, Zen 3 obećava dosta.Trebalo bi biti 10 15 posto brzi, ustekao 1400 evra, nadam se da ce i gpuovi biti zanimljivi (i nvidia i amd), jel si razmisljao na prelazak na 4xxx? Ili ipak i dalje intel. Nadam se samo da ce da ukinu ventilatorcice sa ploca..
90? Zar nije obicno 80 tiRazmatram i AMD svakako, Zen 3 obećava dosta.
Meni više od 10 jezgara nije potrebno, ali svakako već polako nazirem da 10900K neće imati puno smisla, ali ostaje da vidimo.
Zen 3 flagship i RTX 3090 bi bili idealni. Za vent na chipsetu se slažem, ali videćemo i to...
Postoje naznake da će postojati RTX 3080, RTX 3080 Ti i RTX 3090.90? Zar nije obicno 80 ti
Ludnica, al 3090 ce razbiti rekorde cena sto postoPostoje naznake da će postojati RTX 3080, RTX 3080 Ti i RTX 3090.
RTX 3080 bi nezvanično trebalo da bude jača oko 10-15% od 2080 Ti.
Kakva je danasnja situacija u svetu razbice i 3060 cenuLudnica, al 3090 ce razbiti rekorde cena sto posto
Samo 2500 evra, a rtx titan 5000 xDMožda i bude 3090ti boost oc