Naravno, jer mu je cilj da plasi narod, to je javno i rekao, a plasi nas predlozima i ostalim glupostima koje vrlo vesto iznosi sa dramskim pauzama i maskom na bradi. Doduse i narod je sam po sebi poludeo bez korone, ovo samo doliva ulje na vatru"Predlog" je izgleda već doveo do toga da se redovi ispred prodavnica "blago" uvećaju.
Vucica ne branim. Ne podnosim ga ali ako donese zabranu bice apsolutno na mestu odluka.Apsolutno moram dete da izvedem na svez vazduh iz stana svaki dan, nisam otisao kod roditelja (svojih ili zeninih) u kucu da ne bih njih ugrozavao, tako da ne vidim razlog da me iko tera u kucu van policijskog casa koji striktno postujem.
Upravo tako. Problem je sto kod ljudi vlada strah i panika da to neko pusta iz vazduha i ne smeju da izadju van sobe bez maske. Juce komsika izasla do dvorista po drva za ogrev, naravno sa maskom jer 15 koraka nije malo.Maske sluze ako si ti zarazen da ne siris dalje, apsolutno ni najmanje te nece zastiti da se zarazis.
Stiti ako usput i zapravo razmisljas sta radis. Onda se dolazi do toga da ako razmisljas sa maskom ili bez maske, skoro nikakve razlike nece biti (naravno ne pricam o situacijama gde stojis pored coveka u guzvi i slicno).Maska stiti. Cak i ako si zdrav.
A sta treba da svi budemo u fazonu ma nije ovo nista strasno?Naravno, jer mu je cilj da plasi narod, to je javno i rekao, a plasi nas predlozima i ostalim glupostima koje vrlo vesto iznosi sa dramskim pauzama i maskom na bradi. Doduse i narod je sam po sebi poludeo bez korone, ovo samo doliva ulje na vatru
dovoljno mi je da samo slusam sta kaze jedan od najvecih strucnjaka Dr. Kon a on govori isto sto i ja.
Sve to stoji. No, ako si imunoinsuficijentan, hodaš na zračenja ili kemoterapije, imaš neke druge komplikacije ili jednostavno star .... ideš prije reda ako te ovo zakači.Ljudi Corona virus je grupa virusa. Pod Corona virus spadaju i virusi obicnog gripa. Prvih 4 virusa su laksi virusi. A simptomi su od blage prehlade (koje su najcesce) do teskog akutnog respiratornog sindroma (SARS)
SARS je peti u nizu.
Novi korona virus (nCoV) pripada istoj podgrupi virusa kao i vec poznati Corona virusi (MERS-CoV, SARS-CoV).
Najopasniji i najsmrtonosniji iz grupe Corona virusa bio je MERS-CoV koji je vladao od 2012-2015 godine.
Ne dajte da vas zavaravaju tim glupostima na netu. I na tarabi pise ... pa nije.
E moj ti, pa vidis da ni sam ne znas koje bi odluke doneo.Idi pojedi sendvic mare
Ni meni to ne ide u glavu. Narod je uhvatila paranoja i ne misle sopstvenim glavama.Ne znam kako ljudi ne kapiraju da maske nemaju poentu na otvorenom prostoru, evo već 20 dana.