Dzonny
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 28.03.2020.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
dzonny
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600 / cooler unknown
Motherboard:
Biostar A320MH
RAM:
2x8GB 2667MHz
VGA & cooler:
AMD RX 560 4GB
Display:
AOC C27G2ZU 240hz, 0.5ms
HDD:
1TB
Sound:
Fantech HG11 7.1
Case:
Zeus one unknown
PSU:
Zeus 600W
Optical drives:
no optical drives
Mice & keyboard:
Redragon GK630
Internet:
200/100
OS & Browser:
Windows 11 64 Bit, Opera GX
E ovako, ja sam pred prosle godine u decembru kupio novi komp. On je dobar za eSports igre ali ja bih igrao tipa GTA V FiveM ono RP itd, ali nazalost ne mogu pa sam zato gledao sta bi moglo da se uzme.
Ja sam planirao na moj racunar da upgrade
- Intel I5 9600K
- RX580 8GB
E sada da li to moze na maticnu plocu Asus Intel MB H110M da se stavi to?
Napajanje ja mislim da imam dobro u pitanju je napajanje od 500W... Imam SSD od 120gb i 1tb hard disk ali znam da to nije bitno. Koliko znam trebam i da radim novi windows da bi se ucitale nove komponente?
i da imam jedan stap od 8 gb rama jel da uzmem 2 ista od 8gb pa da stari ram sklonim msm da je to najbolje ili moze jos jedan ram da se uzme i stavi ali znam da ce najbolje da rade 2 ista rama...
Ja sam planirao na moj racunar da upgrade
- Intel I5 9600K
- RX580 8GB
E sada da li to moze na maticnu plocu Asus Intel MB H110M da se stavi to?
Napajanje ja mislim da imam dobro u pitanju je napajanje od 500W... Imam SSD od 120gb i 1tb hard disk ali znam da to nije bitno. Koliko znam trebam i da radim novi windows da bi se ucitale nove komponente?
i da imam jedan stap od 8 gb rama jel da uzmem 2 ista od 8gb pa da stari ram sklonim msm da je to najbolje ili moze jos jedan ram da se uzme i stavi ali znam da ce najbolje da rade 2 ista rama...