Beavis
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.09.2014.
- Poruka
- 1.133
- Rezultat reagovanja
- 421
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600AF + Dark Rock Pro 4
Motherboard:
Gigabyte B450 Aorus Elite
RAM:
Mushkin 8GB Essentials DDR4 3200mhz Cl22
VGA & cooler:
ASRock RX 6700 XT Challenger D 12GB
Display:
Samsung Odyssey G5 1440p 144hz Curved
HDD:
480GB Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD
Case:
LC Power
PSU:
Chieftec APB-600B8 600W
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Verujem da nije ništa novo i da ste dobijali slične stvari, ali meni je ovo urnebesno. Stiglo juče na email.
Sigurno postoji veliki broj ljudi koji padnu na ovakve gluposti
Здраво!
Ја сам хакер који има приступ вашем оперативном систему.
То значи да имам пуни приступ вашем налогу.
Посматрам те већ неколико месеци.
Чињеница је да сте били заражени злонамјерним софтвером путем веб локације за одрасле коју сте посјетили.
Ако нисте упознати са тим, објаснићу вам.
Тројански вирус ми пружа пун приступ и контролу над рачунаром или другим уређајем.
То значи да могу видети све на вашем екрану, укључити камеру и микрофон, али ви не знате за то.
Такође имам приступ свим вашим контактима и вашој преписци.
Направио сам видео који приказује како се задовољавате у левој половини екрана, а у десној половини видите видео који сте гледали.
Једним кликом миша могу послати овај видео на све ваше поруке е-поште и контакте на друштвеним мрежама. Такође могу да објавим приступ вашој е-маил преписци и поруци које користите.
Ако то желите да спречите, пренесите износ од (550 УСД) на моју битцоин адресу (ако не знате како то да урадите, пишите Гоогле-у: Купите Битцоин).
Моје битцоин адресе (БТЦ новчаници) су: 1НкФфВкмутбуР21фафурГи4АТ7деипУ89Т
Након што примим уплату, обрисат ћу видео запис и више ме никада нећете чути.
Дајем вам 72 сата да платите.
Обавештавам да читам ово писмо и тајмер ће радити када видите ово писмо.
Подношење жалбе негде нема смисла јер се ова адреса е-поште не може пратити као моја битцоин адреса.
Не правим грешке.
Ако установим да сте ову поруку поделили са неким другим, видео ће се одмах дистрибуирати.
С поштовањем!
Ја сам хакер који има приступ вашем оперативном систему.
То значи да имам пуни приступ вашем налогу.
Посматрам те већ неколико месеци.
Чињеница је да сте били заражени злонамјерним софтвером путем веб локације за одрасле коју сте посјетили.
Ако нисте упознати са тим, објаснићу вам.
Тројански вирус ми пружа пун приступ и контролу над рачунаром или другим уређајем.
То значи да могу видети све на вашем екрану, укључити камеру и микрофон, али ви не знате за то.
Такође имам приступ свим вашим контактима и вашој преписци.
Направио сам видео који приказује како се задовољавате у левој половини екрана, а у десној половини видите видео који сте гледали.
Једним кликом миша могу послати овај видео на све ваше поруке е-поште и контакте на друштвеним мрежама. Такође могу да објавим приступ вашој е-маил преписци и поруци које користите.
Ако то желите да спречите, пренесите износ од (550 УСД) на моју битцоин адресу (ако не знате како то да урадите, пишите Гоогле-у: Купите Битцоин).
Моје битцоин адресе (БТЦ новчаници) су: 1НкФфВкмутбуР21фафурГи4АТ7деипУ89Т
Након што примим уплату, обрисат ћу видео запис и више ме никада нећете чути.
Дајем вам 72 сата да платите.
Обавештавам да читам ово писмо и тајмер ће радити када видите ово писмо.
Подношење жалбе негде нема смисла јер се ова адреса е-поште не може пратити као моја битцоин адреса.
Не правим грешке.
Ако установим да сте ову поруку поделили са неким другим, видео ће се одмах дистрибуирати.
С поштовањем!