Znaci da nema odgovarajuci software-drajver koji bi rekao racunaru da je to kamera,a ne toster...Ps. U Device Menageru nema nista sto se tice kamere.
Ne znam, kupio sam polovni laptop i nije mi trebala do sada(17:15) EDIT: da li je ikada bila ukljulena (radila)?
Trebalo bi onda instalirati softver?Znaci da nema odgovarajuci software koji bi rekao racunaru da je to kamera,a ne toster...![]()
Meni laptop na win 10,sam pronadje i povuce drajver za kameru... A za win 7 nisam mogao da nadjem koliko god sam se trudio.Trebalo bi onda instalirati softver?
I da nam kaze koji je Windows,da znamo sa cime imamo posla?Nekada se kamera prikazuje kao usb device, nekada se uopšte ne prikazuje. Na sajtu proizvođača laptopa treba pronaći drajver (ili softver) za tu kameru.
Takođe, ako je neko otvarao laptop, možda nije vratio konektor za kameru na mesto (u matičnu ploču).
Svašta je moguće, ali treba, kao što napisa @Milanche92, prvo probati na sw način.![]()
Windows 10 je upitanjuI da nam kaze koji je Windows,da znamo sa cime imamo posla?![]()
I model laptopa?Windows 10 je upitanju
HP dv7-7202 egI model laptopa?
Jesi li probao ovo?HP dv7-7202 eg
Aha, dobro!Na sajtu nema nista, otvoricu ga kasnije posto sada trazim drajver
Probao sam i to neceJesi li probao ovo?
(17:53) EDIT: da ne bude zabune; u pitanju je YouCam softver koji je podrška radu web kamere za taj model laptopa. Izvinjavam se, nisam video da je u pitanju .exe datoteka.
Meni i device manager-u nema da pise to, proverio sam sve sto ste mi rekli i dalje nece da radi.Moguće je da neće; na sajtu je podrška isključivo za Windows 8, što ne mora da bude uslov da to radi kako treba.
Web kamera se prijavljuje kao Imaging Device u Device Manager.
To stvarno ne znam, na laptopu je sve povezano sve ostalo radi normalno.Možda neće da radi pod Windows 10, možda nije povezana, možda je neispravna.
Probacu i to, hvalaево ја до пре пар минута мучио муку са тачпедом, после 2 сата гуглања и мењања драјвера, решио сам да све форматирам и кренем од нуле, пустио виндовс да сам скине драјвере и све шљака савршено. ако то не помогне, вероватно је у питању хардверски проблем као што рекоше колеге инзад (неповезана или једноставно не ради).
Nece ni ovo da radi, verovatno je ona pokvarenaProbacu i to, hvala