Khm, izgleda sve osim tog dela Ma lopovi...Onda treba reklamacija u tehnomaniji.Al mućkaju ju ju...
Pa ko bi to radio,to ti isto dodje da ja odem sutra da radim i ja njima platim za moj rad.@Djolekg : na primer, kupuješ od Altija, a prodaješ po nižoj ceni od nabavne. Pare ostaju u Altiju, a tebi mesto na listi dužnika.
Da, samo što zakon sada gleda i ženinu imovinu, ako ne i taštinu! Jednako odgovara bliska rodbina, supružnici, kao i vlasnik.Pa ko bi to radio,to ti isto dodje da ja odem sutra da radim i ja njima platim za moj rad.
Ma banda..To je sve zbog retardiranog zakona..Pukneš,još se zadužiš namerno npr kupiš neke materijalne stvari za firmu,proglasiš bankrot,obrneš tablu na radnji niw niw i sve na ženu i teraj dalje..
Pa, da bih to objasnio morao bih da upletem politiku, a to ću da sačuvam za neki drugi forum.Kad su to uveli?Znam da moj jedan komšija imao manju firmicu 10 zaposlenih,kao puko ostao dužan 6 plati i otvorio istu firmu sa drugim imenom,tj nije ni stajao..Bilo pre 2 god.
Radili su sve, samo ne ispod cene profitabilnosti. Trust me.Jbg radili ispod cene profitabilnosti, hteli da zakopaju sve ostale da bi imali monopol. Nije uspelo
Ukoliko se neko pita gde su te pare zavrsile, zavrsile su u dzepovima svih onih (nas) koji su kupovali kod altija jer je najjeftiniji. E to sto smo mi ustedeli, eto ga sad na APRu.
Kod nas se monopol tako ne radi..Jbg radili ispod cene profitabilnosti, hteli da zakopaju sve ostale da bi imali monopol. Nije uspelo
Ukoliko se neko pita gde su te pare zavrsile, zavrsile su u dzepovima svih onih (nas) koji su kupovali kod altija jer je najjeftiniji. E to sto smo mi ustedeli, eto ga sad na APRu.
Jesi radio u sistemu?Iz vp u mp ispod cene profitabilnosti.
Trust me