Danilo777
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 03.06.2019.
- Poruka
- 42
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Zbog trenutne svetske situacije odlucio sam uzeti ili gotovu konfiguraciju ili u delovima, ali iz neke od nasih radnji...
Ako i uspem vec sutra naruciti i da mi to stigne sto pre .. ...
Veoma bi mi pasalo placanje na rate..
Ne bih mogao odvojiti vise od 150-200 evra od jednom...osim ako vi mislite da je bolje tako
A ako je na rate ma neka i bude konfig. od 400 evra..
Dovoljno mi je da pc ide fino i da normalno gura npr. gta V eto msm da je to neki maksimum..ostalo sve je LoL, WoT itd..nesto na taj fazon..
Kuciste i hdd mi ne trebaju.. a vrv ni SSD trenutno.. sad da li to predstavlja problem u mom slucaju ne znam..
Otvoren sam za diskusiju.. ovo bih jos danas/sutra da resim jer pitanje je kako ce se razviti sledeci par nedelja..pa bih da se osiguram dodje li do vanrednog stanja..
trenutno imam smece od pc-a tako da kontam da bih bio super srecan na bilo cemu preko 100-150 evra..
ali vi to znate bolje zato se vama obracam za pomoc i savet, hvala..
Ako i uspem vec sutra naruciti i da mi to stigne sto pre .. ...
Veoma bi mi pasalo placanje na rate..
Ne bih mogao odvojiti vise od 150-200 evra od jednom...osim ako vi mislite da je bolje tako
A ako je na rate ma neka i bude konfig. od 400 evra..
Dovoljno mi je da pc ide fino i da normalno gura npr. gta V eto msm da je to neki maksimum..ostalo sve je LoL, WoT itd..nesto na taj fazon..
Kuciste i hdd mi ne trebaju.. a vrv ni SSD trenutno.. sad da li to predstavlja problem u mom slucaju ne znam..
Otvoren sam za diskusiju.. ovo bih jos danas/sutra da resim jer pitanje je kako ce se razviti sledeci par nedelja..pa bih da se osiguram dodje li do vanrednog stanja..
trenutno imam smece od pc-a tako da kontam da bih bio super srecan na bilo cemu preko 100-150 evra..
ali vi to znate bolje zato se vama obracam za pomoc i savet, hvala..