slashdance007
Banned
- Učlanjen(a)
- 20.05.2012.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ivan-PC
CPU & cooler:
Intel i7 4790K 4.5GHz CM 212 EVO
Motherboard:
MSI Z87-G43 Gaming
RAM:
Kingston HyperX Savege 4x4GB 2400MHz
VGA & cooler:
ZOTAC GTX 1080 AMP
Display:
Philips 222EL
HDD:
SAMSUNG 860 EVO 250GB, WD Caviar Blue 500GB & 1TB
Sound:
Audigy SE
Case:
Thermaltake V3 Black
PSU:
Corsair TX750M (2017)
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 10 pro x64
Pozdrav,
Imam dilemu oko kupovine monitora. Dvoumim se između:
Acer Nitro VG240YP
AOC 24G2U/BK
Namena je povremen gaming (al bi da uživam u tome što u refresh rate, što u image quality ako me razumete) i office/web/programming stvari. (ne gledam filmove na komp-u)
Da li je ACER marka kojoj treba verovati s obzorom na 2 god. garancije? To me jedino buni, gledao sam i čitao dosta review-a od AOC-a i svi imaju pozitivno mišljenje ali ga trenutno nema kod nas tj nema ga već duže vreme. A ovaj ACER ima isti panel, ali kako je ostatak imlementiran je pitanje (backlight, overdrive, Motion Blur Reduction i slicno)
Graficka je GTX 1080 + 4970K i taman bi lepo lego monitor sa 144Hz
Isti panal ima i ASUS TUF VG249Q ali mislim da je preskup za to što nudi i nema ga kod nas.
Ako imate preporuku slobodno pišite. Budžet max 30k.
27" dolazi u obzir ali da je WQHD i 75Hz
Imam dilemu oko kupovine monitora. Dvoumim se između:
Acer Nitro VG240YP
AOC 24G2U/BK
Namena je povremen gaming (al bi da uživam u tome što u refresh rate, što u image quality ako me razumete) i office/web/programming stvari. (ne gledam filmove na komp-u)
Da li je ACER marka kojoj treba verovati s obzorom na 2 god. garancije? To me jedino buni, gledao sam i čitao dosta review-a od AOC-a i svi imaju pozitivno mišljenje ali ga trenutno nema kod nas tj nema ga već duže vreme. A ovaj ACER ima isti panel, ali kako je ostatak imlementiran je pitanje (backlight, overdrive, Motion Blur Reduction i slicno)
Graficka je GTX 1080 + 4970K i taman bi lepo lego monitor sa 144Hz
Isti panal ima i ASUS TUF VG249Q ali mislim da je preskup za to što nudi i nema ga kod nas.
Ako imate preporuku slobodno pišite. Budžet max 30k.
27" dolazi u obzir ali da je WQHD i 75Hz