A71 i miran si, kamera je vrh, performanse dobre, za tu cenu bolje ne možeš naći, na Antutu benchmarku 280000 skor...stvarno jako dobar telefon, em će imati dužu podršku jer je noviji telefon.Naslov sve govori
Koji da uzmem
a80 ili a71
Postoji li uopste razliku u njima, osim sto je 71 noviji
NETAČNO!A71 i miran si, kamera je vrh, performanse dobre, za tu cenu bolje ne možeš naći, na Antutu benchmarku 280000 skor...stvarno jako dobar telefon, em će imati dužu podršku jer je noviji telefon.
Ja lično preferiram Samsung zbog bolje softverske podrške, duže podrške za android i više ažuriranja koja su zvanična. Svako ima pravo izbora, dečko je pitao da li A80 ili A71 pa mu u odnosu na to odgovorih.NETAČNO!
Za manje para (355e) ima Xiaomi MI 9T Pro sa 128/8 koji jede ovaj Samsungić. Snapdragon 855, score 438000!
Auuu kako bi na jednom drugom domaćem forumu popio pretnju banom za ovo.Ja licno gledam Samsung zbog bolje....
Nevermind, Samsung nema nista bolje.
Ako je iz nekog razloga opcija iskljucivo A80 ili A71, onda A71. Ako nije, onda definitivno nesto krstenije tipa Mihailovog predloga.
Pa ja nisam čini mi se ništa što je nerealno rekao, rekao sam da preferiram, dečko je ponavljam opet pitao za a80 ili a71. Ništa ne favorizujem, krajnje sam realan štaviše.
za tu cenu bolje ne možeš naći
Pitao je za Samsung dečko, zar ne? Šta bi mu od samsunga predložio u toj ceni da je bolje? Moje mišljenje je takvo, Samsung ui mi je mnogo lepši od Xiaomievog MIUI-a, to je opet subjektivna stvar, ali da ne dužimo i ne širimo suština je da je čovek pitao za odabir između dva modela istog proizvođača. Neka se oglasi ako ima opciju drugih telefona pa ćemo onda dalje na tu temu.zbog bolje softverske podrške = NETAČNO
duže podrške za android = NETAČNO
više ažuriranja koja su zvanična = NETAČNO
+1A80 je ipak premijum uređaj u odnosu na A71 i to ima svojih prednosti.
Hardverski su maltene isti, ali je A80 od alumininuma i stakla, ima jedinstven sistem kamera itd.
Ja bih pre uzeo A80.
Ne razumem ljude koji su pre botovali za jeftini Huawei dok je sada to obavezno i samo Xiaomi.
Kupujem Samsung jer je to najbolje doteran Android.
Jer Samsung ima najbolji ekran (što mi je na vrhu liste prioriteta)
Jer je Samsung već godinama taj koji diktira trendove.
Ako pitam da li da kupim A71 ili A80 očekujem odgovor na to pitanje.
Jer hoću neki od ta dva i Xiaomi me ne zanima makar imao SD895.
Čipset ne čini uređaj kao celinu, a to neki ne razumeju očito.
Skoro sam drugaru sa starog A5 prebacivao podatke na Redmi Note7. Redmi hardverski jači i novoji, nema šta.
Ali gledam u ona dva telefona (najpre ekran i izradu) i mislim se kako nikada ne bih dao taj Samsung za Redmi.
Jednostavno postoje ljudi koji neke stvari ne vide i sa njima nema rasprave
Napominjem da Xiaomi smatram jako dobrim proizvođačem, ali ne mešam babe i žabe
Svakako pročačkaj u prodavnici malo taj A80 i uporedi ga direktno sa A71.Ne morate se svadjati zbog gluposti, ja sam samo pitao koji je po vama bolj.
Uzimam Samsung zato sto sam vec imao Xiaomi, pa sada malo za promenu
U svakom slucaju hvala na odgovorima..