Hocu.. Hvala na pomociOpet, SuperFlower, samo traži radnu garanciju.
Druze,sta ti mislis o ova dva napajanja sto sam poslao u proslom postu?Opet, SuperFlower, samo traži radnu garanciju.
Divni primerci! Vrtimo se u krug.Druze,sta ti mislis o ova dva napajanja sto sam poslao u proslom postu?
Ne znam koje da izaberem.. zato i pitam vas na forumuDivni primerci! Vrtimo se u krug.
Sta mislisno ovom napajanju?Nema nista interesantno na kp u tom budzetu,predlozio bi ti svakako.
U pravu si.. Uzecu gigabyte i zavrsicu sa tim.. Hvala punoUglavnom uvoze polovne krševe sa zapada pa rasturaju,sva su uglavnom stara 10 god. i misle da vrede nesto kad pise ime na napajanju..a to su sve prastara napajanja i ne vrede puno..niti je preporuka kupiti tako nešto.Dao bi za npr ovo 4000 din,a mnogo ti ono novo za 44 evra,3 god garancije?
Ako ima na stanju ti uzmi,ako nema imaš ono gore mwe zavrsice ti posao..U pravu si.. Uzecu gigabyte i zavrsicu sa tim.. Hvala puno
Sta znaci mwe?Ako ima na stanju ti uzmi,ako nema imaš ono gore mwe zavrsice ti posao..
Sad sam video.. Hvala tiNa 2. strani ove teme...
uzecu to ako ne bude gigabyte,vazi..Cooler Master MWE white v2 500w 3god garancije 44evra
Koliko je kvalitetno to napajanje? Da li je bolje od onog gigabyte ili cm MWE?Vise nego dovoljno,Napajanja i dodatni ventilatori | Napajanje 500W FSP SP500-A | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Emmi online prodaja. Najveći izbor svih vrsta računara, računarske opreme i sve to po ubedljivo najnižim cenama. Proverite zašto smo bolji od drugih. www.emmi.rs - Vaš pametan izbor!www.emmi.rs
U smislu da je bolje ili gore?Ne moze da se poredi sa ta dva napajanja
Po cemu si to zakljucio?U smislu da je gore pomenuto fsp napajanje losije od gigabyte ili cm napajanja