8 naravno.
Logicno da ce da bootuje u BIOS prvo jer treba da se podesi a i nemas windows instaliran. Koja lampica tacno svetli za EZ Debug?Ok ubo sam 8pin ali sad kad startujem pc samo me ubacuje u bios nece da boota
Ryzen 5 1600
Msi B450m bazooka
8gb ram
Rx 580
I sija ez debug led
Ram prepoznaje
Imao sam instaliran windows na hardu sad cu da skinem i reinstaliram a problem je bio u tome sto smo ja i drugar gurnuli sata kabl ali smo zaboravili da napajanje povezemo sa hddLogicno da ce da bootuje u BIOS prvo jer treba da se podesi a i nemas windows instaliran. Koja lampica tacno svetli za EZ Debug?
Da nisi mozda slucajno prekinuo update BIOSA ili ti se u toku update ugasio komp?Imam novi problem...
Hteo sam da updejtujem bios i lepo skinuo ubacio na flash usao na bios i isao na m flash i kada se racunar restartovao da bi se updatovao bios pise no signal i nema uopste slike.. Da li neko zna o cemu se radi?
Resetovao sam bios tj izvadio bateriju na 10 min i vratio i odmah je dao signal.. A no signal mi je odmah izbacilo kada sam kliknuo na m flash i pitalo me da restartujem komp , ja kliknuo yes i dok se on restartovao nije dao signal. Cekao sam malo duze i nista se nije desilo...Da nisi mozda slucajno prekinuo update BIOSA ili ti se u toku update ugasio komp?
U koji ulazi si stavio kabl od monitora?
Desni klik na računar, svojstva, napredna podešavanja sistema, napredno, pokretanje i oporavak, podešavanja.Gde se nalazi opcija da se komp ne resetuje kad naidje na problem?
A sta mislis ovaj error unexpected store exception kada se crashuje komp, da li je to do hard diska?Desni klik na računar, svojstva, napredna podešavanja sistema, napredno, pokretanje i oporavak, podešavanja.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Nemam predstavu.A sta mislis ovaj error unexpected store exception kada se crashuje komp, da li je to do hard diska?
Probao sam opet crashuje...Desni klik na računar, svojstva, napredna podešavanja sistema, napredno, pokretanje i oporavak, podešavanja.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Naravno. Tražio si informaciju gde se isključuje restartovanje računara nakon greške. Jesi li isključio to?Probao sam opet crashuje...