Da l se isplati spojiti ove komponente? Da l je bolje uzeti dva stapa memorije od 8 ili jedan od 16? Da l ce graficka podrzati novije naslove ako ne u 1080p makar u 720p? Hvala unapred.
Poslednja izmena:
Hvala puno.
Sa RX590 mozes da igras 90% naslova 1080p ultra/high. Ipak ako nisi gadljiv na polovno uzmi za taj novac GTX1070 umesto RX590Da l se isplati spojiti ove komponente? Da l je bolje uzeti dva stapa memorije od 8 ili jedan od 16? Da l ce graficka podrzati novije naslove ako ne u 1080p makar u 720p? Hvala unapred.
Polovno a ako bi imala bolje perfomance je mozda cak isplativije, sta mislite? :-DSa RX590 mozes da igras 90% naslova 1080p ultra/high. Ipak ako nisi gadljiv na polovno uzmi za taj novac GTX1070 umesto RX590
Jos jedno pitanje koja bi baza mogla ovo sve lepo da gura?Sa RX590 mozes da igras 90% naslova 1080p ultra/high. Ipak ako nisi gadljiv na polovno uzmi za taj novac GTX1070 umesto RX590
Pa napajanje lose sam se izrazio.
Davaljda napajanje
Za sada nemam budzet cilj mi je da sastavim pa posle bih jurio komponente sto polovno, sto novo na popustima.Pa ima logike pomislio sam da je to baza al rekao ajde da pitam.
Baza zavisi od budzeta i da li moze i novo sa KP ili samo prodavnice.
Nemaš budžet?! Odlično, onda nešto ovakoZa sada nemam budzet cilj mi je da sastavim pa posle bih jurio komponente sto polovno, sto novo na popustima.
A mozda nesto do 20k?
Domaca radnja, domaca garancija 120 meseci sto dovoljno govori o proizvodu. 750W i previse za svaku single GPU masinu. Provereno kvalitetno napajanje.A mozda nesto do 20k?
Confirmed by me. Imam ga, odlicno!HCG moze i 650W
HCG serija ima problem sa zastitom?! Odakle ti to?Previse je to para za napajanje koje ima problema sa zastitom ..Dovoljno ti je neko izmedju 50 i 100 evra..
Koje napajanje bi bilo dobro za taj novac posto mi je cilj da probam sa jednim starim kucistem da napravim sleeper modPrevise je to para za napajanje koje ima problema sa zastitom ..Dovoljno ti je neko izmedju 50 i 100 evra..
Slazem se sa time ali opet ja manji problem koje izabrati. Veci je problem meni koji se ne razume toliko da nadje neko napajanje nego vama sa foruma koji ste informisani sa najnovijim desavanjima u svetu kompjutera ako se moze tako nazvati.dovoljno je bilo koje kvalitetno 600-650W napajanje