Pozdrav,verujem da sbi znate koje su mi spec,ali evo ponovocu ih navesti,rtx2060,r7 2700,b450m,2x8gb ram 3200mhz,chiftec 1250w napajanje.Radi se o tome da mi svaka igra kresa na win10 posle 10 min igranja,gta v,Ghost Recon Wildlands,izbaci mi obavestenje za gta v kao da smanjim graficka podesavanja,ja gta v drzim na ultra i opterecenost mi je oko 90% sto nije 99%,tacnije da se grafika znoji pritom temp su mi ok 68c,slicno se desava i u Ghost Recon Wildlands sve je na ultra high i opterecrnost gpu je oko 95%,te igre i ostale igrice su mi radile na istom windowsu,ali neki put mi je igrice minimizirao sam od sebe na svakih 30 sec,pa prestane dan dva pa ponovo,sad mi kresuje svaku igru konstantno.Instalirao sam msi kumbustor i starto sam benchmark ukljucio sam na sat vremena i gpu mi je 100% temp je 72c ali nijednom nije kresovo sto smatram da je odlicno i da nije do hardvera,mislim da je problem negde do softvera.Da li da reinstaliram windows?Ako ne,sta da radim?Hvala unapred,to minimiziranje i kresanje doslo je sa novim windowsom.
Poslednja izmena: