Aleksa Ilić
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.01.2019.
- Poruka
- 157
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
Do nekog trenutka sam imao okej ping , poceo je jedno vece da skace do 1000 i da padne posle 5 sekundi i tako konstantno na svakih 3 4 minuta , zvao sam prvi put i rekli su mi da ce biti manji prekid i da bi trebalo da se sredi , zvao sam posle toga iznova i iznova ocekivajuci bolji efekat , posle jedno 5 6 dana poziva jednom dnevno mzd mzd ni jednom rekli su mi da ce da otvore ugovor za bolju opremu , proslo je opet nedelju dana ja sam cutao u nadi da ce doci da menjaju i stave bolju opremu , medjutim sam pozvao i jedan od operatera su mi rekli da na ugovoru pise da su dolazili i promenili opremu , ja sam rekao da niko nije bio i oni su rekli kao vazi stavicemo opet verovatno je neka greska , posle toga cutim jedno nedelju dana i opet ista prica meni dojadi pozovem ja i niko se ne javlja (znam da se uvek jave u roku od 1 minute) zovem vise puta u danu , niko nista , pozovem kasnije preko drugog broja odma mi se jave , kazem da sam ja koji zovem zbog pinga i ime na koga se vodi *nikad nisam bio nekulturan ili bilo sta slicno* operaterka mi se javi i kaze da ostanem na vezi , i prekine mi poziv... Sta reci... Sta raditi ?