kuvacwOw**
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.08.2019.
- Poruka
- 137
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i3-2120
Motherboard:
FUJITSU D2990-A1
RAM:
2+4gb 1333mhz Samsung/Patriot
VGA & cooler:
RX550 Gigabyte
Display:
SyncMaster S19B300
HDD:
SSD: BioStar S100 Series 120gb/HDD: WD-2500AAKX-073CA1 250gb
Sound:
A4Tech A4 HS-50
Case:
Fujitsu e-400
PSU:
Fujitsu NPS-250MB A
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G/A4Tech x7 g800v
Internet:
Oko 40/10, SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro & Google Chrome
Zdravo, danas sam uzeo DVI-D na VGA aktivni adapter, preporucio mi je neko na forumu da uzmem HDMI na VGA adapter, ali kada mi je stigla graficka video sam da ne mogu nikako da ubacim HDMI/DP kabl u odgovarajuce portove jer moje kuciste podrzava samo low profile graficke karte. Prekjuce i nakjuce sam probao sa prijateljevim adapterom i imao sam isti problem kao i sa ovim, probao sam i sa DVI-D portom na maticnoj i bilo je u potpunosti isto, a i nisam primetio nista cudno vezano za graficku tako da sumnjam da je do nje... Imao sam inace "slicnih" problema i sa starim, a i sa trenutnim monitorom na kojima sam koristio isti VGA kabl koji i dalje koristim. Probao sam i da menjam RAM, ali opet isto. Pojavljuju mi se neke bele "crtice" i ispod njih crne, manje uocljive, a imam i problem sa Auto Adjustom, slika se "ne prostre" preko celog ekrana, vec svaki put drugacije tako da je gore, dole i levo sve na mestu dok desna strana slike zeza... Inace mi nikad nije bilo ovoliki uzas, mada pretpostavljam da je i koriscenje adaptera uzelo maha? Ne vidi se bas najbolje na slikama, nemam kameru kojom bih mogao da uslikam tacno kako izgleda, ali mozda vam ovo da neke nagovestaje. Mnogo se visd vide te crtice i bolje su definisane, da tako kazem, nisu ovako razmrljane, takodje je i slika tamnija dosta.
Sent from my DRA-LX2 using Tapatalk
Sent from my DRA-LX2 using Tapatalk