Ako uzimas racunar za kes nisu neki cekovi rate i slicno definitivno uzmi hardwer na KP mnogo su povoljniji i od emmi i bilo koje druge radnje tu se nema sta pricati ali ako si prinudjen na radnje zbog nacina placanja onda ok.Pozdrav ljudi, voleo bi neki predlog za dobru neku konfiguraciju po budžetu nekih 50000. Voleo bi ako bi mogli da uklopimo sa EMMI cenama i da bude gejmersi orijentisan. Hvala unapred!
Maks budžet od prilike 52k ne bi KP uzimao u obzir baš. Nije mi zbog rata nego znam da imaju opciju pravljenja PCa pa bi sve tako "odjednom" kod njih obavioČak iako si primoran da uzmeš u Emmiju, nemoj praviti kompromise što se napajanja tiče.
Bolje je čak i polovno napajanje sa KP nego novo u Emmiju ako je to u Emmi krš kvaliteta.
Reci nam maksimalni budžet, da li dolazi u obzir KP i ako ne, da li je imperativ da bude sve u Emmiju (zbog kredita itd.), ili ne.
Pa generalno gledam po EMMIu cenu jer znam da imaju uslugu sklapanja mada to može svako danas u svakom servisu/PC radnji tako da gledam neku prosečnu cenu retail kartica kod nas nebitno od radnje samo da nije KP sa budžetom Maks do 60kIzvini nisam razumeo sta tacno znaci ovo ako bi mogli da uklopimo sa emmi cenama, da li to znaci da mora samo emmi ili moze i neka druga prodavnica ili cak kp, ovo te pitam zato sto je u emmi jako slab izbor napajanja
El emmi ne na plaćaju uslugu sklapanja?Pitaj ih da li će ti sklopiti ako doneseš novo napajanje koje oni ne mogu da ti nabave. Mislim da to ne bi trebalo da bude problem.
Ne ako komp tj komponente uzmes kod njih.El emmi ne na plaćaju uslugu sklapanja?
Ne znam da li naplaćuju; kao što rekoh: moraćeš da ih pitaš.El emmi ne na plaćaju uslugu sklapanja?