ThePocetnik
Moderator
- Učlanjen(a)
- 30.03.2009.
- Poruka
- 5.087
- Rezultat reagovanja
- 25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
- Admin
Posedujem Leadtek Global XP2000 kartu i WinPVR2 odbija saradnju tj. u poslednje vreme ne radi kako bi trebalo snimanje, pa sam zato odlucio da predjem na neki drugi besplatan program koji bi trebalo da ima sledece opcije:
1.Da ima mogucnost snimanja, ali da imam izbor rezolucije, formata i da ne budem ogranicen samo ne njegove interne formate nego da mogu birati bilo koji codec koji imam instaliran na racunaru.
2.Pozeljno je da program ako postoji poseduje portable verziju, ili ako vec to nema da moze da se odabere lokacija instalacije kao i da ne trpa djubre u windows direkotrijum.
3.Pozeljno je takodje da to bude program koji samo to radi tj. da ne bude neki glomazan media centar isl, ali ako takvog nema onda moze i media centar, ali da zauzima sto manje mesta na hardu.
Ko zna za nesto sto odgovara ovim zahtevima neka javi...
1.Da ima mogucnost snimanja, ali da imam izbor rezolucije, formata i da ne budem ogranicen samo ne njegove interne formate nego da mogu birati bilo koji codec koji imam instaliran na racunaru.
2.Pozeljno je da program ako postoji poseduje portable verziju, ili ako vec to nema da moze da se odabere lokacija instalacije kao i da ne trpa djubre u windows direkotrijum.
3.Pozeljno je takodje da to bude program koji samo to radi tj. da ne bude neki glomazan media centar isl, ali ako takvog nema onda moze i media centar, ali da zauzima sto manje mesta na hardu.
Ko zna za nesto sto odgovara ovim zahtevima neka javi...