4 vent,dva napred,jedan pozadi,jedan gore,kuciste sama vanguard 05(cena 80e)"Potrošićeš" ih pre vremena. Koje kućište imaš, koliko dodatnih ventilatora u njemu i gde i kako su postavljeni?
4 vent,dva napred,jedan pozadi,jedan gore,kuciste sama vanguard 05(cena 80e)
Asus tuf,prosla he bila gigabyte windfprce rtx2060 i temp je bila jos gora 84cMozda sam ispustio ali koja je graficka u pitanju?
Nije do grafe,prosla ke bila gigabte rtx2060 windforce i temp je 84cPod uslovom da su ti ventilatori dobro postavljeni (prednji da uvlače, zadnji i gornji da izvlače vazduh) nešto ti nije baš kako treba sa grafičkom.
Da nije overklokovana? Da li ima dodatna napajanja?
Šta reče za kablove, kako napajaš te grafičke? Imaš li adaptere - sata, molex? Na kraju, imaš li napajanje i ako imaš, koje?Nije do grafe,prosla ke bila gigabte rtx2060 windforce i temp je 84c
Napajanje chiftec 1250w,ja imam jednu grafiku a to je asus tuf,pre nje sam imao windforce ali vise he nemamŠta reče za kablove, kako napajaš te grafičke? Imaš li adaptere - sata, molex? Na kraju, imaš li napajanje i ako imaš, koje?
Vise me ne zanima gigabyte,sad imam asus,ne znam da li je to ok da u loadu temp bude 77c (ventilatori su po default),kada ukljucim da biju 100% kada predju 72c temp ne prelazi 70c tacnije temp je 68cNesto debelo ne stima. Gigabyte windforce ne bi nikako smela da ide na 84°C nije to referentni model.
nije nikakav problem no kazem da sam ukljucio da mi vent rade na 90-100% kad dodje na 72c,temp mi ne prelazi 68c sa ukljucenim ventilatorima ba 100%,pitam da li nesto skodi vemtilatorima sto rade na 100% ili grafickoj?sta je problem 77C ako je kuciste provetreno i imas air flow koju taj topao vazduh iznos van kucista?
ako ti nije bucno, ne
Ok,hvalaako ti nije bucno, ne
kako mislis otvoren? nek stoji u systray, u memoriji.
[/QUOMora da bide ili minimiziran ili da bude preko desktopa
Da bi dobio veci boost za gejmingMora da bude upaljen program, naravno.
Ne znam ko ti je rekao da će 77 stepeni biti problem za grafičku. Nema razloga da krljaš ventilatore na 100%
Imam neki podmukli osecaj kad imam toliku temp,da li nesto moze biti sa vent ako rade nwde na 100%Taj "boost" koji pominješ je gotovo neprimetan a siluješ ventilatore bez potrebe.
Stavi u MSI Afterburneru auto-load fan curve i uživaj.
Najjace od svega je sto uopste ne znamo o kojoj je kartici rec iako sam to pitanje postavio ali nije ni bitno. Bitno je da ventovi rade na 100%"Potrošićeš" ih pre vremena. Koje kućište imaš, koliko dodatnih ventilatora u njemu i gde i kako su postavljeni?