Evanmaster
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.05.2016.
- Poruka
- 84
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Pozdrav imam problema sa grafickom, kada dodje do 80 stepeni jednostavno se na monitoru pojavi crn ekran, i onda moram uigasiti racunar. Cackao sam bio po podesavanjima i u amd adrenalinu namestio kada da se pale ventovi za hladjenje i od tada je dobro radilo, medjutim, nekad nece da se upale i samim tim nastaje opet problem. To sam jednom resio tako sto sam obirsao drajver i skinuo opet, ali ako to budem morao stalno da radim onda od toga nema nista.
Cuo sam da se konkretno ova graficka greje dok radi i da je bucna ali nisam mislio da ce bas ovako da se gasi, medjutim uzeo sam je... najzanimiljivije je sto mi uglavnom zeza dok igram World of tanks, dok na primer Assasins Creed odyssey i fc5 nista, ne ide preko 75.
Ako treba jos neka informacija odgovoricu ( i izvinjavam se, nije mi srpski materenji jezik pa se snalazim xd)
Cuo sam da se konkretno ova graficka greje dok radi i da je bucna ali nisam mislio da ce bas ovako da se gasi, medjutim uzeo sam je... najzanimiljivije je sto mi uglavnom zeza dok igram World of tanks, dok na primer Assasins Creed odyssey i fc5 nista, ne ide preko 75.
Ako treba jos neka informacija odgovoricu ( i izvinjavam se, nije mi srpski materenji jezik pa se snalazim xd)