kuvacwOw**
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.08.2019.
- Poruka
- 137
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i3-2120
Motherboard:
FUJITSU D2990-A1
RAM:
2+4gb 1333mhz Samsung/Patriot
VGA & cooler:
RX550 Gigabyte
Display:
SyncMaster S19B300
HDD:
SSD: BioStar S100 Series 120gb/HDD: WD-2500AAKX-073CA1 250gb
Sound:
A4Tech A4 HS-50
Case:
Fujitsu e-400
PSU:
Fujitsu NPS-250MB A
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G/A4Tech x7 g800v
Internet:
Oko 40/10, SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro & Google Chrome
Pozdrav, u skoro svim igrama desava mi se da igra nekad samo uspori iako nemam FPS dropove, najvise igram CSGO i tu mi je jedno 80% vremena tako, a cini mi se da nikad nije dovoljno glatka igra i da je uvek usporena. Pokusavao sam sva podesavanja, razne programe, druge drajvere i tweakove u svemu i svacemu, siguran sam da nije do ikakvog softwarea te sam 100% siguran da je problem u hardveru. Manje vise sam siguran da je do graficke (PNY GT 630), menjao sam RAM, iskljucivao/ukljucivao HT, ali mi je opet isto. Kada koristim integrisanu (Intel HD 2000) igre (normalno manje zahtevnije) su mi radile neuporedivo bolje. Evo za primer CS 1.6, sa diskretnom grafickom imam ovaj problem koji sam naveo gore, a sa integrisanom radi kako treba. Koliko se secam, na Stress Testu sam imao oko 85 stepeni najvise, ali uglavnom je isla od 80-81 pa do najcesce 84. Isto tako i u Kombustoru. U CSGOu nekad dodje do 80 stepeni, ali uglavnom je u srednjim sedamdesetim. Pokusao sam u Nvidia Inspectoru i da underclockujem i da undervoltujem kartu (pokusao sam i u MSI Afterburneru da je underclockujem), ali opet je isto, a kada pokusam da je undervoltujem koristeci jedan od onih profila, kada kliknem Apply resetuje mi se na default. Najvise me zanima sta bih mogao da pokusam da je nekako malo jos izguram, planiram da zamenim pastu, ne znam da li ima jos nesto sto bih mogao da pokusam?