Ako si stariji od njega onda ga podmiti da ti to ne radi... ako ne prestane ni posle toga onda kakva ste vi to braca ako se ne potucete pa mu pokazes ko ja stariji i jaci, pod uslovom da si ti stariji i jaci od njega .
pa on i dalje prica, nebitno da l je headset ili mikrofon na stoluA, da uzmes neki headset?
PC Chip.Jel znate nekog na KP ko švercuje kućišta sa ipon.hu? Pitam za jednog druga.
Hvala.PC Chip.
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Samo JBL T110, for life.JBL T110/210 ili nesto drugo od bubica s micom za PC? 15/20e budzet otprilike
Ja ih koristim umesto iPhone slušalica, bolji zvuk imaju.To je iole nesto pristojno za taj novac u domacim radnjama.
Onda je to to. To jest nije . Kad nazoves SBB oni ta kazu -5 do 10 je normalno. Meni to nije normalno ali ajde kad se vec mora.100mbs bi trebalo da skida oko 12,8MBs
Pa ako su ti u SBB-u tako rekli sto onda mislis da si ti pametniji od njih koji tamo rade i ti koji ovde sedis na forumu i pametujes. Nisi razmisljao da mozda link koji ide do tebe da je nastavljan, da je na nekom delu stara instalacija, da je negde mozda nesto oksidiralo ili da ima neki spoj i da zato imas nesto manji paket nego sto bi trebalo da imas.Onda je to to. To jest nije . Kad nazoves SBB oni ta kazu -5 do 10 je normalno. Meni to nije normalno ali ajde kad se vec mora.
To je u redu, ne možeš očekivati ovih 12,8 koje pominje Domi.Zašto ne skida max brzinom? Ili je to u redu, ja nesto tripujem?! Moj net je SBB 100/8.
Dokle imas nameru da seres ljudima na galvu po forumu? Nisi dugo na forumu a poprilicno puta si se zakacao. Da moguce je i vrlo je cesto pametniji korisnik nego taj tamo koji sedi. jer oni su tamo da udovoljavaju gazdi a ne korisniku i pricace ti pricu koja njima ide na ruku.Pa ako su ti u SBB-u tako rekli sto onda mislis da si ti pametniji od njih koji tamo rade i ti koji ovde sedis na forumu i pametujes.
A rostilj?Tamo gde kupujem roštilj prodaju i pomfrit - 200g u čaši. Sirov. Kad ga isprže meni "ostane" 150g koje prodaju kao da mi daju 200g. Ne kupujem više tamo pomfrit.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Ozbiljno preterujete sa offtopicom.