Ćma
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.07.2014.
- Poruka
- 1.636
- Rezultat reagovanja
- 75
	Moja konfiguracija

CPU & cooler:

AMD Ryzen 2600X + BeQuiet Dark Rock Pro 4						

Motherboard:

MSI Mortar Max						

RAM:

Patriot Viper Steel 2x8GB 3733Mhz CL17 @3200Mhz CL14						

VGA & cooler:

Sapphire Vega 64						

Display:

LG GL 27850						

HDD:

Crucial MX300 275GB + WD Red 4TB						

Sound:

Altec Lansing MX 4021 +HiFi						

Case:

Fractal Design Node 804						

PSU:

Evga G3 750W						

Mice & keyboard:

Redragon Kumara & Logitech G305						

Internet:

SBB						

OS & Browser:

Win 10 64 bit						

Tražim novi cooler za AM4, trenutno je tu 2600X ali u nekom trenutku ću uzeti i neki octacore kada ovo postane preslabo.
Tako da trenutno bih da ovaj CPU iscedim koliko mogu a i da posle budem miran kada uzmem nešto sa većim TDP-om.
E sad, razmišljao sam da se počastim nekim vodenim ali sam malo razočaran testovima AIO rešenja u odnosu na Dark Rock Pro 4 koji mi je favorit ako bih išao na vazduh,
u smislu da mi temperature nisu toliko bolje koliko bih očekivao od vode.
Sa druge strane, deluje mi da je veći benefit vodenog to što maltene ne zauzima nikakav prostor u kućištu i odvodi svu toplotu van kućišta pa onda i grafička može lakše da diše,
neka me neko ispravi ako grešim.
Ako može neko ko je prešao sa boljeg vazdušnog coolera na AIO da podeli svoja razmišljanja.
Interesuje me i koliko je veća verovatnoća sa vodenim da se desi neki problem u odnosu na vazduh gde praktično nema šta da se pokvari.
								Tako da trenutno bih da ovaj CPU iscedim koliko mogu a i da posle budem miran kada uzmem nešto sa većim TDP-om.
E sad, razmišljao sam da se počastim nekim vodenim ali sam malo razočaran testovima AIO rešenja u odnosu na Dark Rock Pro 4 koji mi je favorit ako bih išao na vazduh,
u smislu da mi temperature nisu toliko bolje koliko bih očekivao od vode.
Sa druge strane, deluje mi da je veći benefit vodenog to što maltene ne zauzima nikakav prostor u kućištu i odvodi svu toplotu van kućišta pa onda i grafička može lakše da diše,
neka me neko ispravi ako grešim.
Ako može neko ko je prešao sa boljeg vazdušnog coolera na AIO da podeli svoja razmišljanja.
Interesuje me i koliko je veća verovatnoća sa vodenim da se desi neki problem u odnosu na vazduh gde praktično nema šta da se pokvari.

Kao da se krčka nešto u šerpi
Kao da se krčka nešto u šerpi

Imao sam nocnu moru... Narucio sam od Fante neki AIO ,a nisam znao kako da odkazem...
Imao sam nocnu moru... Narucio sam od Fante neki AIO ,a nisam znao kako da odkazem...