Druze proslo je vreme robovlasnistvaAko ti je istekao ugovor neces, ako nije moraces da platis
Ja sam ove godine hteo da raskinem ugovor sa vipom, rekli su moze ali moram da isplatim sve rate koje su ostale do kraja ugovoraNe znam, u slicnoj sam situaciji sa Vipom ali sam ih zvao rekli su mozda. Rekli su to zato sto moram da odem u radnju licno da podnesem zahtev pa da oni nesto proracunaju pa cu znati.
E da i to su mi rekli ali sam im naveo neki zakon gde to ne sme i oni su se tu zbunili i kao sacekajte da proverim i onda su rekli ono sto sam gore napisao.Ja sam ove godine hteo da raskinem ugovor sa vipom, rekli su moze ali moram da isplatim sve rate koje su ostale do kraja ugovora
A ne golubom pismonošom? Dobre fore za razvlačenje i eventualno odustajanje po sistemu APP.ja mogu reci samo da sam pre skoro mesec dana podneo zahtev da mi posalju - koliko treba da im platim za raskid ugovora i dan danas nisam dobio to (salje se postom) .pricam o mts-u . to sam radio zbog toga sto sam hteo da predjem za orion . sada vise ne znam sta je pametno tj koji provajder je najbolji . trenutno imam 50/8 kod mts ....
Nadam se da je tako. Koristio sam 4 meseca net, 2 sam dobio gratis, predpostavljam da im placam 2 meseca po punoj ceni i to je to...Koliko znam, plaća se puna cena paketa za sve mesece koriščenja. Dakle, ako bila promocija nekoliko meseci za 1 RSD i ako je puna cena bila 2.000 - plaćaš 2.000 za svaki mesec korišćenja. Dobar stvar kod mts-a je što naplaćuju dane korišćenja usluge, a ne započeti mesec.
Koji je razlog zbog kojeg bi raskinuo ugovor?Nadam se da je tako. Koristio sam 4 meseca net, 2 sam dobio gratis, predpostavljam da im placam 2 meseca po punoj ceni i to je to...
Usluga na bakarnoj zici od 20mbps u ovom stanu. Prelazimo u novi stan koji ima bolju internet soluciju za slican novac.Koji je razlog zbog kojeg bi raskinuo ugovor?
Ti bi mogao da tražiš seobu usluge, pa ako ne mogu da je ostvare onda možeš da raskineš ugovor bez penala.Usluga na bakarnoj zici od 20mbps u ovom stanu. Prelazimo u novi stan koji ima bolju internet soluciju za slican novac.
Šta predlažeš?Nema potrebe da trazi seobu usluge ako konkurencija daje bolje za slican novac.
U ovom smeru sam razmisljao... Nije mi frka da platim penale ako su po novom zakonu o kojem vidim da dosta ljudi pise...Nema potrebe da trazi seobu usluge ako konkurencija daje bolje za slican novac.