DoktorBobo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.05.2019.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Mozete li mi dati vasa misljenja za konfiguraciju koju zelim da sastavim.
1. Kuciste Coolermaster Masterbox MB520 RGB
2. MSI 450 Tomahawk MAX
3. Ryzen 5 2600x
4. Asus Rog Strix Rtx 2060 6gb Gaming OC
5. 2x8gb Hyperx fury black 3200mhz
6. WD Black 2TB
7. Seasonic Focus Plus Gold 650W
8. SSD Samsung 500GB 860 Evo
Da li je dovolno napajanje za ovu konfiguraciju, da li je dobar izbor maticne i da li ce ona iskoristiti 3200mhz rama bez OC i da li je dobar izbor graficke sa procesorom? Takodje razmatrao sam i rog strix 1660ti. Budzet je u nekom ovom rangu, znaci oko 1000 evra. Takodje ne planiram da radim OC ni na jednoj komponenti, mozda kasnije za koju godinu ali ne odma jer nisam upoznat sa time i ne bih da pravim problem. Samo da se zna da nisam neki znalac oko ovoga svega, trudio sam se da se raspitam sto sam vise mogao za svaku komponentu i nadam se da sam uspeo u ovome, tako da ne ocekujte da sam maher u ovom Hvala unapred.
Mozete li mi dati vasa misljenja za konfiguraciju koju zelim da sastavim.
1. Kuciste Coolermaster Masterbox MB520 RGB
2. MSI 450 Tomahawk MAX
3. Ryzen 5 2600x
4. Asus Rog Strix Rtx 2060 6gb Gaming OC
5. 2x8gb Hyperx fury black 3200mhz
6. WD Black 2TB
7. Seasonic Focus Plus Gold 650W
8. SSD Samsung 500GB 860 Evo
Da li je dovolno napajanje za ovu konfiguraciju, da li je dobar izbor maticne i da li ce ona iskoristiti 3200mhz rama bez OC i da li je dobar izbor graficke sa procesorom? Takodje razmatrao sam i rog strix 1660ti. Budzet je u nekom ovom rangu, znaci oko 1000 evra. Takodje ne planiram da radim OC ni na jednoj komponenti, mozda kasnije za koju godinu ali ne odma jer nisam upoznat sa time i ne bih da pravim problem. Samo da se zna da nisam neki znalac oko ovoga svega, trudio sam se da se raspitam sto sam vise mogao za svaku komponentu i nadam se da sam uspeo u ovome, tako da ne ocekujte da sam maher u ovom Hvala unapred.