MikiYT
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.05.2017.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus-PC
CPU & cooler:
Intel Q6600 Quad Core 2.40 GHz
Motherboard:
Asus P5K PRO
RAM:
6GB DDR2 OC 1066 MHz
VGA & cooler:
GTS 450 1GB DDR5 OC
Display:
HP 22 Es 1920x1080
HDD:
120GB Silicon Power SSD + 320GB Samsung HDD
Sound:
Integrisan
Case:
Altos
PSU:
IGMAX 500W
Mice & keyboard:
Mice Hama. Keyboard Altos Gaming
Internet:
Telenor Home Download 85 Uploud 50
OS & Browser:
Windows 10 Opera Gaming GX
Znači ovako, imam jedan problem i vidim da nisam jedini.Da skratim priču, imam windows 10 i kad odem da skeniram jel postoji neki update da instaliram krene kao da skenira nekih 2-3 minuta i stane i kaze ovako citiram ''Doslo je do nekih problema prilikom instaliranja ispravki, ali pokusacemo ponovo kasnije.Ako i dalje vidjate ovu poruku i zelite da potrazite veb ili da se obratite podrsci da biste dobili vise informacija, ovo moze da vam pomogne: (0x80080005)'' znaci ovako mi izbaci kad pokusam da vidim jel ima nesto za azuriranje.E sad ja ne bi toliko skakao oko ovoga ali takodje mi je izaslo kao da uredjaju nedostaju vazne bezbednosne i kvalitativne popravke, i pise mi kao da se poslednja provera izvrsila 7.7.2019.Do skoro mi je cak i pisalo kao da nekim postavkama upravlja neka moja organizacija i da je iskljucila automatske ispravke.Ja sam gledao nesto po yt za to jer sam pretpostavljao da je to, sad mi to više ne piše ali zato mi je ostao još uvek problem sa windows update.Ne znam kako da rešim to a i ne mogu ništa da skidam iz microsoft store, nešto se tu verovatno zeznulo sad ne znam šta je pa ako neko zna kako da rešim.