Miodrag Cakarevic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 29.09.2019.
- Poruka
- 46
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav svima zamolio bih vas za pomoc oko kupovine gaming racunara posto se ne razumem previse
Gledao sam svasta i ova konfiguracija mi se najvise svidja moze li mi neko ko se razume reci nesto o ovome
evo i linka : Emmi konfiguracije | Altos Viserion | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Ne bi zeleo da bacim 160 hiljada din ako na ovom racunaru nesto ne stima tako da bi zamolio da ako se neko kao ja ne razume ne lupa gluposti, hvala unapred
Gledao sam svasta i ova konfiguracija mi se najvise svidja moze li mi neko ko se razume reci nesto o ovome
Proizvođač | Altos |
Namena | Gaming : Video igre / Multimedia |
Matična ploča | AM4 X470, Biostar X470GTQ, 4x DIMM DDR4 / SATA3 / GLAN / Audio 7.1 / USB 3.1 |
Procesor | AMD Ryzen 7 3700X, AM4 / 7nm / 8-fizička, 16-logička jezgra / 32MB L3 keš memorija / Potrošnja 65W |
Takt procesora | 3.6GHz (Turbo frequency 4.4GHz) |
Hladnjak | AMD Wraith Prism With RGB LED Cooler |
Količina memorije | 8GB GEIL EVO FORZA, DDR4 3200MHz (*OC) CL16, GAFR48GB3200C16ASC |
SSD | M.2 512GB Intel 660p NVMe 1500/1000 MB/s, SSDPEKNW512G8X1 |
Kapacitet hard diska | 1TB SATA3 Seagate Guardian / 3.5 / 7200 rpm / 64MB |
Grafička kartica | nVidia GeForce Zotac RTX 2060, 6GB / DDR6 / 192-bit (Povezuje sa monitorom putem digitalnih izlaza HDMI i Display port) |
Optički uređaj | Nema |
Zvučna kartica | 7.1 System (integrisana na matičnoj ploči) |
Kućište | Midi Tower Alexander Weiss Skywalker, Crno / Ugradjeni LED ventilatori : Napred 3x 120mm, Pozadi 1x 120mm / Providna bočna stranica / USB 3.0 |
Napajanje | ATX 450W, FSP SP500-A, 12cm Ventiltor / Zaštita : OVP, OCP i SCP / Efektivna snaga 85% |
Napomena | Nastojimo da budemo što precizniji u prikazu slika , ali ne možemo garantovati da su sve slike ažurne. U svakom trenutku pozivanjem Call Centra, možete proveriti trenutni model kucišta koji se koristi za model racunara koji vas interesuje. |
Garancija | 36 meseci |
Ne bi zeleo da bacim 160 hiljada din ako na ovom racunaru nesto ne stima tako da bi zamolio da ako se neko kao ja ne razume ne lupa gluposti, hvala unapred