Villy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 08.08.2009.
- Poruka
- 1.717
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba i5 6200U, GTX930M, 16GB, 256GB SSD
CPU & cooler:
i5 6600K + EKWB Predator 240
Motherboard:
AsRock Z170 Extreme 4
RAM:
16GB@2400 DDR4 Kingston Black Fury
VGA & cooler:
Gigabyte GTX1060 OC 6G
Display:
BenQ 2420HDB + Sony 55x8507 4K, Android,
HDD:
Samsung 850 Evo 128+Green 2TB+ 2x Green 1TB
Sound:
Xonar DSX+4562OP AMP+XonarU7+Altec MX5021+Microlab SOLO 6C
Case:
MS black widow
PSU:
Thermaltake 730W modular
Optical drives:
Samsung Full black
Mice & keyboard:
Razor Mamba+Chroma
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Win10
Other:
BMW Series 4 M package 2015, Note 5, DeskJet 4530, Oppo HA2 DAC + Kef M500, PS4 Pro
Evo jutros se lepo probudim oko 6 sati. Razmišljam kako je lepo što sam jučerašnji dan, koji kako kažu je bio najdepresivniji danu godini, proveo veselo. Pomisao na nove Microlab H 600 zvučnike mi je ulepšavala svaki trenutak... Noćas sam sanjao, (ALI STVARNO SANJAO); ja u sred sobe, 6 ogromih zvučnika oko mene, zavaljen u moju kuhinjsku stolicu uživam u zvuku. Spremio sam 330eura za kupovinu zvučnika i ostavio sam ih u dnevnoj sobi sinoć... Vraćam se da nastavim da spavam, jer ne mogu da čekam 10 sati da se otvori firma u kojoj treba da naručim zvučnike.
Odjenaput čujem lomljavu po kući i dreku. Pošto se uglavnom kuče mota po kući, promeškoljio sam se i okrenuo, ali buka ne jenjava. Umorno se oblačim, usput proveram projectdb, benchoglase i za kraj ostavljam da pročitam Talking to God ovde na sekiri. Na moju veliku sreću vidim da Diaboliqe prodaje H600 zvučnike za 230 eura, pustim pm, novi zvučnici u garanciji, 100 eura jeftinije nego što sam ja hteo da ih iskeširam. mojoj sreći nema kraja :banana:
http://www.sekira/forum/showpost.php?p=2058919&postcount=72
Pre nego što sam hteo da se uključim na PC axe, silazim sa sprata da skuvam kafu i da vidim da li je kuče preteklo od moje majke.
Dole nalazim majku kako plače. Posle toga što sam jedno 15 putao šta je bilo,
prstom mi je pokazala na gomilu kineskih stvari na krevetu.
Da skratim priču, ta ****etina koja je prodala te stvari mom ćaletu od 70 godina, je rekla da je sa pinka i citiram "da joj je šef Milan Kalinić". Prodala je kineski krš mom ćaletu za 50 eura, koverta sa stola je nestala. Prijavio sam polociji ceo slučaj, ali mi kažu da se ne nadam jer ti trgovci uopšte nisu iz Kragujevca, već okoline.
Ako nekome može da pomogne priča, pazite se tih prevaranata od "vrata do vrata". Samo da sam bio budan.
Zbogom h600
Odjenaput čujem lomljavu po kući i dreku. Pošto se uglavnom kuče mota po kući, promeškoljio sam se i okrenuo, ali buka ne jenjava. Umorno se oblačim, usput proveram projectdb, benchoglase i za kraj ostavljam da pročitam Talking to God ovde na sekiri. Na moju veliku sreću vidim da Diaboliqe prodaje H600 zvučnike za 230 eura, pustim pm, novi zvučnici u garanciji, 100 eura jeftinije nego što sam ja hteo da ih iskeširam. mojoj sreći nema kraja :banana:
http://www.sekira/forum/showpost.php?p=2058919&postcount=72
Pre nego što sam hteo da se uključim na PC axe, silazim sa sprata da skuvam kafu i da vidim da li je kuče preteklo od moje majke.
Dole nalazim majku kako plače. Posle toga što sam jedno 15 putao šta je bilo,
prstom mi je pokazala na gomilu kineskih stvari na krevetu.
Da skratim priču, ta ****etina koja je prodala te stvari mom ćaletu od 70 godina, je rekla da je sa pinka i citiram "da joj je šef Milan Kalinić". Prodala je kineski krš mom ćaletu za 50 eura, koverta sa stola je nestala. Prijavio sam polociji ceo slučaj, ali mi kažu da se ne nadam jer ti trgovci uopšte nisu iz Kragujevca, već okoline.
Ako nekome može da pomogne priča, pazite se tih prevaranata od "vrata do vrata". Samo da sam bio budan.
Zbogom h600
Prilozi
-
135,4 KB Pregleda: 257
Poslednja izmena: