Istekla garancijaVredi pod uslovom da ima validnu pisanu garanciju.
HahahahahahahaDa kupis i ti
RX 580 i 1060 daleko od toga da su djubre. Nove su 200e i po meni se ne isplati.Ja sam uzeo RX580 za 10k dinara kad je koštala u prodavnici skoro 50k dinara.
Znači isplatilo bi mi se i da je crkla četiri puta, a ja opet kupovao drugu po istoj ceni.
Naravno da se isplati, ali bi bilo dobro da si okačio link konkretnog oglasa, kako bi ti dobri ljudi sa ovog foruma dali neko konkretnije mišljenje.
Generalno bi RX580, GTX1060 i slično đubre trebalo da košta toliko novo u radnji. Bolje je pitanje da li je pametno kupiti novu
Evo sta?Sekunda evo link
Zao mi je sto ti to niko nije rekao,ali na ovom forumu nakon registracije obavezno je proci testove na drogu i ostale opijate..Tek kad to dostavis gore ovima,moderatorima,urednicima itd onda je dozvoljeno otvoriti temu.Ako imate nekih sugestija ili prigovora dostavite to u pisanoj formi,formular mozes dobiti takodje kod njih.Srecno sa kupovinom.Stavio sam link cekam odobrenje da se postavi
Brt telefon mi bagujeje zeznut mi forumje na telefonuVidim ja da tebi nije dobro i to bas poprilicno :/
Nije to strašno.Mislis na ovako dobre ponude ili?
ASUS Radeon RX 570 4GB GDDR5 256bit - ROG-STRIX-RX570-4G-GAMING