S
stalja
Guest
Ako si zadrt intelovac, zashto onda ljudi troshe inteligenciju i argumente na nekog kome se ne moze objasniti?
I ljudi ti se obracaju argumentovano, a ti se odma povlachish na fer plej foru?
Al' ajd da ne budem flejmer, nego konstruktivno da prichamo.
Bash pre neki dan gledam svoj komp i dune mi da ga menjam.
Dokupio bi memoriju i malo bolje napajanje
Izvukao bi za komplet kucishte jedno 300 evra.
Dodao bih 100 evra i na ukupnu cifru za 400 evra uzeo bi komplet konfu na Phenom 965 bazi.
Uz overklok takva konfa tuche 9550s intele i chak pravi problem nekim i7 platformama.
Za i7 konfu bi za te pare mogao samo da uzmem plochu i procesor, dok za amd platformu mi treba jedno 170 evra ulaganja.
Preformase su mi bitne, al takodje i cenovni faktor. Zbog razlike u promilima sigurno necu da ulozim brdo evra.
To i jeste poenta cele moje priche. Imao sam i amd konfe u doba kad je venice i dfi ultra d objashnjavala, a sad imam intel dok nije phenom II izashao i naravno razmishljam da menjam sadashnji intel.
I ljudi ti se obracaju argumentovano, a ti se odma povlachish na fer plej foru?
Al' ajd da ne budem flejmer, nego konstruktivno da prichamo.
Bash pre neki dan gledam svoj komp i dune mi da ga menjam.
Dokupio bi memoriju i malo bolje napajanje
Izvukao bi za komplet kucishte jedno 300 evra.
Dodao bih 100 evra i na ukupnu cifru za 400 evra uzeo bi komplet konfu na Phenom 965 bazi.
Uz overklok takva konfa tuche 9550s intele i chak pravi problem nekim i7 platformama.
Za i7 konfu bi za te pare mogao samo da uzmem plochu i procesor, dok za amd platformu mi treba jedno 170 evra ulaganja.
Preformase su mi bitne, al takodje i cenovni faktor. Zbog razlike u promilima sigurno necu da ulozim brdo evra.
To i jeste poenta cele moje priche. Imao sam i amd konfe u doba kad je venice i dfi ultra d objashnjavala, a sad imam intel dok nije phenom II izashao i naravno razmishljam da menjam sadashnji intel.