Da li mogu sa ovom maticnom plocom ?Samsung 860 EVO 250 GB
Znam ali ne znam sta je bolje brzi ili veci hahaahOdgovorio sam pre nego što si napisao ime ploče, ali: možeš.
(14:53) EDIT: Međutim, za taj novac možeš da uzmeš i neki prosečan ssd, duplo veći.
Najbolje je i jedno i drugo, ali se to ne uklapa u sumu novca koju si spreman da izdvojiš.Znam ali ne znam sta je bolje brzi ili veci hahaah
Zna druze ali nisam u stanju toliko da dam sada tako da cu uzeti malo brze i ne treba mi puno memorije a i imam hdd od 1 tb tako da cu izdrzati dok ne kupim.Najbolje je i jedno i drugo, ali se to ne uklapa u sumu novca koju si spreman da izdvojiš.
A sta mislis o ovom SSD | SSD M.2 512GB BioStar M500 Series NVME 1700/1100MB... | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...Zna druze ali nisam u stanju toliko da dam sada tako da cu uzeti malo brze i ne treba mi puno memorije a i imam hdd od 1 tb tako da cu izdrzati dok ne kupim.
Možeš da ga instaliraš na tvoju matičnu, ali ćeš možda morati da mu obezbediš dodatno hlađenje.Ryzen 5 2600
Pa zato i pitam tebe ti vise znas ovo mi je i prvi ssd pa ne znam mozes mi preporuciti do 60-65e toliko mogu datiMožeš da ga instaliraš na tvoju matičnu, ali ćeš možda morati da mu obezbediš dodatno hlađenje.
Za performanse ne mogu da ti garantujem, jer ne znam kakav je. Nvme bi trebalo da su super brzi, taj je x2, a tvoja ploča podržava i brže.
I, naravno, vidiš da je to više od 60 €.
Na kraju, to nije ono što bih preporučio, ali konačan izbor je tvoj.
Hvala druze najverovatnije cu to i da uzmem cuo sam se sa covekom.Izvoli, zovi pitaj. To je taj model koji je predlozio kolega vladarko samo sto je kapacitet od 500GB a cena se uklapa u onu koju si bio spreman dati za onaj nvme biostar
KupujemProdajem | Praktično sve...
Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu!www.kupujemprodajem.com
Ma uzecu od 500 ipak toliko mogu videcemo za kasnije..Samsung 860 EVO moja preporuka. Ja ga uzeo, radi savrseno. Jeste medju skupljima ali vredi svaki dinar. Cak i da se ne uklapa u budzet a treba ti 500GB predlozio bih ti da se protegnes malo za 860.