vuksha_xc6'
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 08.09.2019.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Cadilac Escalade 6.2 v8
CPU & cooler:
Intel Core i5 8400 & Stock Cooler
Motherboard:
Gigabyte B360M H
RAM:
8GB DDR4 2166MHz x1 TeamGroup T-Force
VGA & cooler:
Asus nVidia GeForce GTX 1050Ti 4GB & Stock Cooler
Display:
Acer KA220HQ
HDD:
Samsung 860 Evo 250GB 2.5" + Toshiba DT01ACA100 + WD Blue 2.5" 500GB
Sound:
Realtek integrisan
Case:
Cooler Master Masterbox E500L
PSU:
Cooler Master MWE Gold 550W
Optical drives:
Asus
Mice & keyboard:
Logitech K120 & Genius XScroll
Internet:
10/1
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit / Google Chrome i Opera
Kao što ste i videli u naslovu, imam 860 Evo 2.5" 250GB SSD, koji me za sad odlično služi za razliku od, slobodno mogu reći šklopocije (što je ina YT potvrđeno) Kingstona A400 kojeg sam se na vreme rešio.
No, kada sam ga instalirao prvi put boot-ovao je Windows nešto brže nego sad, nisam merio koliko, ali je ipak brže malo bilo. Nemam zamerke ni na ovo, Windows je star nekih 3 meseca i vreme pokretanja gotovo i da se ne menja ako se reinstalira. Ne smeta mi ni ovako, mada ako može brže - zašto da ne.
Kakav je ovo rezultat ? (Konfiguraciju imate na već dobro poznatom mestu, tako da vam stoji na raspolaganju, ne pitajte bolje što sam uzeo i5)
No, kada sam ga instalirao prvi put boot-ovao je Windows nešto brže nego sad, nisam merio koliko, ali je ipak brže malo bilo. Nemam zamerke ni na ovo, Windows je star nekih 3 meseca i vreme pokretanja gotovo i da se ne menja ako se reinstalira. Ne smeta mi ni ovako, mada ako može brže - zašto da ne.
Kakav je ovo rezultat ? (Konfiguraciju imate na već dobro poznatom mestu, tako da vam stoji na raspolaganju, ne pitajte bolje što sam uzeo i5)