KompijuterBavim se audio produkcijom, dj.. ne treba neka masina od kompijutera. Hvala na odgovoru.
Kompjutera hahahaKompijuter
Pa može se on OC-ovati sa nekim hlađenjem u nivou NH-D15, mada je svakako lakše kada se deliduje.Imaš noviju unapređenu NT-H2
Što misliš da ne može OC bez delidovanja? Ako ne može sa tim LC-om sa boljim hlađenjem sigurno može.
Pa šta znam, nisam očekivao da je nekog posebnog kvaliteta, my bad. Svakako već skoro 2 godine stoji na CPU, mogla bi da se zameni kad već budem skidao kuler i montirao novi.Taj "kaladont" kako ti nazivas sto dolazi u CC 120 uopste nije losa pasta, cak naprotiv. Nista neces dobiti prelaskom na bolju, jedino mozda licno zadovoljstvo.
Da da, tako sam i planirao.Ako vec menjas kuler onda menjaj i pastu, ali dok gos furas taj cc 120 promeni pastu sa fabrickom dok je ima i uzivaj. Kad potrosis onda uzmi drugu.
Dobra je i Artic MX4 pasta, samo nzm dal ima i po kojoj ceni da se nabavi.
Cena kao i za NT-H1, H2 sa 3 wet wipes je 1.590,00 RSD u Viphouse. Sve u svemu nema greške ni sa MX-4.
Ako si ga klokovao, onda i nije cudo sto su tolike temperature. Ipak si trebao uzeti bolji hladnjak za takav procesor.Da da, tako sam i planirao.
Malo me nervira činjenica da mi nabija temperaturu u BF1 na 92C na momente, uglavnom je 85-87C. Furuna
Stock je, to je i problem. Ne znam da li da otvorim novu temu vezanu za moj procesor, da rešim i te temperature. Stvarno se nemoguće mnogo greje, delid i neki bolji kuler moraju da se odrade asap.Ako si ga klokovao, onda i nije cudo sto su tolike temperature. Ipak si trebao uzeti bolji hladnjak za takav procesor.
Ako je na stocku tolika temp, onda nesto nije u redu. A i to kuciste ti je furuna kao sto sam ti napisao u nekom od prethodnih tema.
MX-4/NT-H2 + be quiet! Dark Rock Pro 4 / Noctua NH-D15 Black (kada izađe) + delidTo bi bilo idealno, uz neki dobar cpu hladnjak.